Co říkáte na tuhle Nubiru? http://www.crash-auto.cz/index.asp?menu ... cord=12420
Představuji si to tak že bych vyměnil nárazníky a 5 dveře a jezdil. Je to reálné, projde to pak na stk ? S čím by mohl být problém. Víc než 20-25 tisíc na lepší auto dohromady nedám a tohle vypadá v této cenové kat. celkem zachovalé. Moc nevěřím že má najeto 112tis., zkusil bych ho nejdřív prolustrovat přes cebii a pokud nemá víc jak 250tis. tak bych o něm i uvažoval. Děkuju za jakékoliv "konstruktivní" rady.
Co říkáte na tuhle Nubiru?
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: Co říkáte na tuhle Nubiru?
Za mě jo, nevypadá špatně, cena je dobrá podle fotek by i ten nájezd mohl jakž takž být. Na Cebii se vykašli nic ti asi neřekne, stejně to bude přitažený zvenku.
Dle mě neprojdeš na STK protože tam píšou xenonové světla a ty tahle Nubira zcela jistě neměla, navíc nemá ani ostřikovače světel. Tedy světla uvést do původního stavu H7 + H7 (nebo H1)
Ale to není nic tak strašného, nárazníky asi seženeš , zadní dveře asi taky, když budeš mít kliku i v barvě, tak ušetříš za lak. Něco pod nárazníkem bude asi zohýbaný, budeš to muset narovnat - natáhnout z5......
Otázka je jak je to obutý i to jsou prachy v případě ceny té Nubi jde o cca 1/3
Další důležitý je jak ten motor vrčí, jestli startuje, neklepe, nekouří a jestli vše funguje (klima atd.)a nesvítí nějaké kontrolky olej, dobíjení, CHECK atd.
Jinak důležitý je stav ne počet km......
Počítej ale s investicí odhadem 5-10 tis za díly a určitě bych měnil olej, motor i převodovka, brzdovku a chladicí kapalinu, dále vyměnit rozvody - na tom určitě nešetřit !!!
Takže abys mohl jezdit a "kochat se" bude to chtít tak dalších 15 tis. min.
Dle mě neprojdeš na STK protože tam píšou xenonové světla a ty tahle Nubira zcela jistě neměla, navíc nemá ani ostřikovače světel. Tedy světla uvést do původního stavu H7 + H7 (nebo H1)
Ale to není nic tak strašného, nárazníky asi seženeš , zadní dveře asi taky, když budeš mít kliku i v barvě, tak ušetříš za lak. Něco pod nárazníkem bude asi zohýbaný, budeš to muset narovnat - natáhnout z5......
Otázka je jak je to obutý i to jsou prachy v případě ceny té Nubi jde o cca 1/3
Další důležitý je jak ten motor vrčí, jestli startuje, neklepe, nekouří a jestli vše funguje (klima atd.)a nesvítí nějaké kontrolky olej, dobíjení, CHECK atd.
Jinak důležitý je stav ne počet km......
Počítej ale s investicí odhadem 5-10 tis za díly a určitě bych měnil olej, motor i převodovka, brzdovku a chladicí kapalinu, dále vyměnit rozvody - na tom určitě nešetřit !!!
Takže abys mohl jezdit a "kochat se" bude to chtít tak dalších 15 tis. min.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Já si dovolím jen jednu "nekonstruktivní" poznámku: pod úvodní fotkou je tučně napsáno "Nebouraný vůz", takže bych preventivně nevěřil ničemu, co tam píšou anebo Ti řeknou.
Navíc Richard se pozastavuje na xenony, jenže podle mě ten popis je úplně od jiného auta. Vždyť i při letmém pohledu je patrné, že to nemá ani tažné, ani ostřikovače světlometů, ani skleněnou střechu, ani střešní okno... A 6 airbagů Nubira taky nikdy neměla.
Navíc Richard se pozastavuje na xenony, jenže podle mě ten popis je úplně od jiného auta. Vždyť i při letmém pohledu je patrné, že to nemá ani tažné, ani ostřikovače světlometů, ani skleněnou střechu, ani střešní okno... A 6 airbagů Nubira taky nikdy neměla.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Proč lidi sháněj takový vraky, když stačí napsat nebo zavolat a dohodnout se na ceně....
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Tak jo, dík všem za názory.
Podľa obrázkov je fajn, text inzerátu sa moc nehodí, ale možno urobili chybu pri zadávaní inzerátu. Treba sa ísť pozrieť a povoziť sa. Mne osobne sa páči.
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,