Auto sa viac nepredavalo preto, lebo ako "managerske" auta sa predavali vyrobky VW. Nie preto, lebo boli lepsie, ale preto, ze boli na naftu, co znizovalo naklady vlastnikov. To, ze to znizovalo aj komfort tych, co v tom sedeli sa nehovori.
Akykolvek chevrolet (aj byvaly) servis ti tam urobi, co len budes chciet, nejde o ziadnu exotiku. Nieje to ziadna zahada, nic prekomplikovane. U EPICY netreba byt neustale online v spojeni s vyrobcom, staci jednoducha diagnostika a manual. Aj niektori "garaznici" vedia, lebo dnes je to vsetko v principe rovnake.
Retaze sa nemenia nikdy

V tom motore ma udajne (podla zdrojov z internetu) prsty Porsche.
A tu na fore ti urcite poradia. Servisne manualy sa povaluju vsade na internete.
Mimochodom, aka je tvoja predstava o cene 15 rocneho auta (10 ma teraz a po 5tich rokoch pouzivania tebou) ? Ja som napr. kupil 6 rocne auto s najazdenymi necelymi 60tis. km za 1500 Eur. Auta uz dnes nic nestoja...
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG