Tuning interieru

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
milosh

Tuning interieru

Příspěvek od milosh »

Na polskem nexia foru jsem nasel zajimave foto jak tam jeden clovicek vylepsil interier. Dost dobry 8) Jen tu barvu bych asi k barve kastle dal jinou 8)

Obrázek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Reklama

Damek

Příspěvek od Damek »

Je to celkom dobré. Väčšina ľudí interiér pri úpravách strašne doriadi. Ale prečo dal červenú? A prečo má predné sedačky čierne a zadné červené?
Ale v podstate je to celkom fajn, len ja by som sa asi v tak červenom interiéri zbláznil. Preto som radšej zostal len pri jemne streknutých plastoch,aj to len vybraných. :D
Habron

Příspěvek od Habron »

Bylo by to hezký, kdyby to nebylo celý červený. Ta barva se k tomu fakt vůbec nehodí, jak poznamenal kolega výše ... :o
Hans

Příspěvek od Hans »

Ale pánové to je přeci amerika 8) , když jsem byl na Kubě a jezdil v těch amerikách, téměř všechny byly v červené. A navíc naše Nessi je přeci tak trochu amereická ne ? :lol:
milosh

Příspěvek od milosh »

Hansi, no to mas tak trochu pravdu :D

Ja ted dumam nad tim, kdyz vidim tu stribrnou pristrojovku, jestli to neni tuzing, protoze se mi to libi, ale zase nevim, jak by to vypadalo v mym aute, planoval jsem to do barvy auta, takze by to cely bylo tmave zeleny :? :shock:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hans

Příspěvek od Hans »

Hele a myslíš, že ta tmavězelená vynikné. Přeci jenom ta stříbrná je jasná, ale ta zelená bude s tou černou skoro zplývat.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

To je hnus, kam dal estetické cítění?
Kvalita je taky mizerná, všimněte si, jak se mu ten potah ve dveřích řidiče krabatí...

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Damek

Příspěvek od Damek »

Tak som sa úspešne potrápil s umiestnením fotiek niekam na internet. Môžete teda nazrieť aj do mojej nexie a jej jemne prifarbeného interiéru do farby karosérie. Fotky sú desnej kvality,lebo foťák je asi z roku 5 pred Kristom, tak nad tým sa nepozastavujte.
http://www.cardomain.com/memberpage/784763/1
Naposledy upravil(a) Damek dne úte úno 08, 2005 11:56, celkem upraveno 2 x.
Hans

Příspěvek od Hans »

Čert vem tu kvalitu, to by se třeba ještě dalo, ale souhlasím v tomhle autě je to hnus fialovej. :o . Třeba má rád sado maso....
Granko

Příspěvek od Granko »

Ciernygepard píše:Je to celkom dobré. Väčšina ľudí interiér pri úpravách strašne doriadi. Ale prečo dal červenú?
...ze to pises prave ty :-))). aspon ti tie plasty praskaju ako mne ? :-).
Damek

Příspěvek od Damek »

Niečo sa Ti nepáči na tom mojom? Ty tam máš niečo robené, že ti to praská? Mne nepraská nič. Ale na matizovi sa rozpadli smerovače fúkania na okno z dovodou xy.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ciernygepard píše:Tak som sa úspešne potrápil s umiestnením fotiek niekam na internet. Môžete teda nazrieť aj do mojej nexie a jej jemne prifarbeného interiéru do farby karosérie. Fotky sú desnej kvality,lebo foťák je asi z roku 5 pred Kristom, tak nad tým sa nepozastavujte.
http://www.cardomain.com/memberpage/784763/1
Na tej stránke nič iné okrem tých 3 fotiek nie je. 8)
Nezlob se, ale mně se to teda vůbec nelíbí!!!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já bych nechal jen ty dveře ta červená palubovka je moc.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“