V autorizovanom servise diagnostikovali poruchu pravého senzora. Za opravu navrhujú cenu okolo 150 €, z čoho 93 € je cena senzora

Potreboval by som vedieť označenie resp. číslo senzora, aký mám hľadať. Ide o senzor Bosch.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Cau Majkii.majkii píše:Pokazil sa mi parkovací asistent resp. prestali mi fungovať zadné senzory, po zaradení spiatočky sa zobrazí CodE 136 a rozsvieti sa oranžová kontrolka parkovacieho asistenta a kontrolka servisu vozidla. zistil som to tak, že pri zaradení spiatočky sa neozval obvyklý zvukový signál.
V autorizovanom servise diagnostikovali poruchu pravého senzora. Za opravu navrhujú cenu okolo 150 €, z čoho 93 € je cena senzora. zvyšok je výmena a lakovanie
Potreboval by som vedieť označenie resp. číslo senzora, aký mám hľadať. Ide o senzor Bosch.
jj cena sedi, mne menili senzor v opli www.mah.sk petrzalka panonska a senzor, praca, striekanie do bielej cca 60-70€TIBI77 píše:Cau Majkii.majkii píše:Pokazil sa mi parkovací asistent resp. prestali mi fungovať zadné senzory, po zaradení spiatočky sa zobrazí CodE 136 a rozsvieti sa oranžová kontrolka parkovacieho asistenta a kontrolka servisu vozidla. zistil som to tak, že pri zaradení spiatočky sa neozval obvyklý zvukový signál.
V autorizovanom servise diagnostikovali poruchu pravého senzora. Za opravu navrhujú cenu okolo 150 €, z čoho 93 € je cena senzora. zvyšok je výmena a lakovanie
Tak vymena by ta vysla na 70€ komplet.
Ak chces tak sa mi ozvi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |