zopar Nexii z netu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
zopar Nexii z netu
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Reklama
brrrr, mozno vnoci to vyzera efektne...
Naposledy upravil(a) mrk dne pát úno 04, 2005 19:38, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Juuu, tu bilou nemam
JInak dost velka galerie je zde - https://www.nexiaclub.com/vase-auta/
a tam muzete obrazky taky pridavat
JInak dost velka galerie je zde - https://www.nexiaclub.com/vase-auta/
a tam muzete obrazky taky pridavat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hans píše:Nevypadají zle, ale ty tří dvéřový jsou stejně lepší. Vadí mi ty hranatý zadní dveře a vyřešení to zadku u sedanu.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
? Kde jsi to slysel ci videl? Dodej naky blizsi info, zatim jsem je nikde nevidel, max. na kadetta.Franta P. píše:Hele Kluci už ste někdo viděl čirý zadní světla na nexii? ty jak stojej 4000 jedno? já eště ne. Jestli to vůbec existuje
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
A jak jsi na to přišel?Franta P. píše:Hele Kluci už ste někdo viděl čirý zadní světla na nexii? ty jak stojej 4000 jedno? já eště ne. Jestli to vůbec existuje
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:? Kde jsi to slysel ci videl? Dodej naky blizsi info, zatim jsem je nikde nevidel, max. na kadetta.Franta P. píše:Hele Kluci už ste někdo viděl čirý zadní světla na nexii? ty jak stojej 4000 jedno? já eště ne. Jestli to vůbec existuje
Jak jsou kucí s Nexiema natěšení,co?Ivan píše:A jak jsi na to přišel?Franta P. píše:Hele Kluci už ste někdo viděl čirý zadní světla na nexii? ty jak stojej 4000 jedno? já eště ne. Jestli to vůbec existuje
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Tie svetlá sa dajú zohnať v pohode, ale teda ešte som ich fakt naostro nevidel.A tie čo boli v katalógu by som ani nechcel. Keď som si ich skúsil na compe hodiť na auto, tak to bolo desivé. Možno na inej farbe by to šlo, ale tak veľké číre svetlá na tej červenej . Teda vec vkusu,ale ja som od toho upustil.