a tak se rozhoduji pro další auto. Již delší dobu mám v merku Chevrolet Tacuma/Rezzo nebo Daewoo Tacuma a to hlavně díky jednoduchosti tohoto auta a vnitřnímu prostoru. Když se podíváte, v jaké poloze sedadlo řidiče je, tak to je jediná poloha, kde jsem nemlátil hlavou o strop. Rád si dělám spoustu věcí na autě sám a tak pro mně nejsou vhodné ty "extra moderní" auta, co mají i senzory prdů.
Jenže s auty mám ještě jeden problém a to při ovládání. Dělal jsem pár let zpět autoškolu v Suzuki SX4 1.6 a teď jsem dostal náhradní auto Renault Megané 1.6 2005 a u obou aut mi vadí šíleně přecitlivělý plyn. Prostě bez delšího tréningu nemám šanci se s tím autem rozjet plynule. Na felicii se mi líbilo, že reagovala celkem tupě, ale bohužel mi v ní ani nevystačoval výkon. Takže první otázka je: Jak je na tom Tacuma s citlivostí? Má plyn dělaný lankem nebo elektronický?
Další věc, co by mě zajímala jsou nejčastější poruchy. Vím, že se tady občas na fóru něco mihne, ale co je tak vyloženě slabina Tacum? Díval jsem se a náhradníma dílama vychází na cca úroveň jedničkové Octávie, což není vůbec špatné.
A v poslední řadě by mě zajímalo, jak to probíhá ohledně klubu? Důležité je pro mně nějaké zázemí klubu, srazy, aktivní fórum a podobně.