http://www.carmagazine.co.uk/News/Searc ... by-Glasss/
V jednoduchém překladu - Orlando jako ojetina se prodá skoro nejrychleji na trhu i přes odchod Chevroletu z Evropy

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Spíš to bude tím, že je dobře zacílené - v té statistice je na pěkné pozici např. FR-V, které se nevyrábí už několik letLaco71 píše:Inza , to je preto lebo Orlando je mladé auto ,tak max.3 ročné
o 10 rokov budu štatistiky iné....
Skus dnes kupiť 10 ročneho ojazdeného Sharana, Galaxy,či Alhambru v prevadzky-schopnom stave
zvlašť pokial je to diesel
ŤAŽKÁ ULOHA
Laco71 píše:JE to dané OPOTREBOVATELNOSŤOU , čo je odvodené z počtu najazdených km
ja sledujem inzeráty na Orlando a viac ako 80 000 najazdených km som ešte NEVIDEL
pokiaľ sa bude núkať Orlando s najazdenými 380 000 km, tak jeho cena sa bude pohybovať tak max na 5000 eur, v tom lepšom prípade
šak máš ROZUM ,nahox píše:Laco71 píše:JE to dané OPOTREBOVATELNOSŤOU , čo je odvodené z počtu najazdených km
ja sledujem inzeráty na Orlando a viac ako 80 000 najazdených km som ešte NEVIDEL
pokiaľ sa bude núkať Orlando s najazdenými 380 000 km, tak jeho cena sa bude pohybovať tak max na 5000 eur, v tom lepšom prípadeja mam 84tis ale nepredavam
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |