problémy s elektronikou
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
problémy s elektronikou
Zdravím všechny a prosím o radu,
pořídil jsem AVEO 1,4 r.v.2007 a mám problémy s elektronikou.
- bez nastartování blinkry jdou nepravidelně.
- při zamykání alarm pípne jenom někdy a nelze dálkou otevřít kufr.
Díky za rady
pořídil jsem AVEO 1,4 r.v.2007 a mám problémy s elektronikou.
- bez nastartování blinkry jdou nepravidelně.
- při zamykání alarm pípne jenom někdy a nelze dálkou otevřít kufr.
Díky za rady
- Reklama
- Scorpion.11
Re: problémy s elektronikou
Vítám tě tu
Alarm máš dodělávaný, že? Já mám teda origo alarm, ale při zamykání dálkou nepípá nic Odskok to může být čimkoliv, někde narušené dráty, spálený motorek atd...
Nepravidelné blinkry přesně znamená co?
Určitě tu kluci co se vyznají v elektronice napíší svoji verzi chyb co to může být
Alarm máš dodělávaný, že? Já mám teda origo alarm, ale při zamykání dálkou nepípá nic Odskok to může být čimkoliv, někde narušené dráty, spálený motorek atd...
Nepravidelné blinkry přesně znamená co?
Určitě tu kluci co se vyznají v elektronice napíší svoji verzi chyb co to může být
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Vítam ťa aj ja , takže k tomu odskoku píšem to čo kolega vyššie, može to byť čímkoľvek , zlomený kábel, motorček KO ...a k tým smerovkám to može byť kľudne kostrou, alebo už vypovedalo služku prerušovacie relatko..... skús presnejšie popísať poruchu...
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
děkuji za reakce,
alarm je originál, tedy myslím. při zamknutí občas pípne (štěkne )siréna alarmu.
K těm blinkrům, když je nastartováno tak je vše ok, když není nastartováno, tak blinkry nejdou pravidelně.
asi takto:
pravidelně -_-_-_-_-_-_-_-_-_
nepravidelně -__-_-__-__-_-_-___-___-_-
díky
alarm je originál, tedy myslím. při zamknutí občas pípne (štěkne )siréna alarmu.
K těm blinkrům, když je nastartováno tak je vše ok, když není nastartováno, tak blinkry nejdou pravidelně.
asi takto:
pravidelně -_-_-_-_-_-_-_-_-_
nepravidelně -__-_-__-__-_-_-___-___-_-
díky
Skontroluj zemnící bod G201, měl by být někde u levých dveří pod palubkou.
Vypadá to, že central, houkačka i blinkry by měli být ukostřený tam. Možná je povolený šroub nebo zoxidovaný.
Ty blinkry a houkačka centrálu se chovají, jako by měli nedostatečný napětí na napájení.
Při nastartovaným motoru se napětí trochu zdvihne a může to stačit. Ztráty napětí může způsobovat zoxidovaný konektor, nebo kostra.
Pokud ho nebudeš moct najít, tak zítra rozeberu palubku a nafotím to.
A zkus rozebrat konektory pod palubkou, i ty co vedou zezadu do pojistkovky, a taky je zkontroluj, jestli není povytaženej nějakej drát nebo nejsou zoxidovaný.
Vypadá to, že central, houkačka i blinkry by měli být ukostřený tam. Možná je povolený šroub nebo zoxidovaný.
Ty blinkry a houkačka centrálu se chovají, jako by měli nedostatečný napětí na napájení.
Při nastartovaným motoru se napětí trochu zdvihne a může to stačit. Ztráty napětí může způsobovat zoxidovaný konektor, nebo kostra.
Pokud ho nebudeš moct najít, tak zítra rozeberu palubku a nafotím to.
A zkus rozebrat konektory pod palubkou, i ty co vedou zezadu do pojistkovky, a taky je zkontroluj, jestli není povytaženej nějakej drát nebo nejsou zoxidovaný.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Díky za radu,
sám se asi do toho zatím pouštět nebudu, nejsem tak odvážnej
zatím díky
sám se asi do toho zatím pouštět nebudu, nejsem tak odvážnej
zatím díky
Tak jsem zjistil že bude asi problém v přerušovači, ten je pod palubkou nad pojistkama. Nevíte někdo jak se k němu dostat? Nikde se mi k tomu nepodařilo nic najít.
Díky
Díky
ak sa chceš k nemu dostať musíš odobrať celý bočný kryt prístrojovej dosky sú tam také zárezy do ktorých vložíš plochý šrubovák a vypáčiš to
Díky za radu, tak teprve dnes jsem se k tomu dostal. Bylo to tak jak jsi mě poradil. Přeji hezké svátky
Som rád že som poradil , ja začínam mať podobný problém ale s tým že mne sa sami od seba vypínajú smerovky... asi to bude tiež tým prerušovačom....
u mě to dělalo že to blikalo nepravidelně, nebo to nešlo vůbec. Zatím jsem jenom přerušovač vyndal a koukal na typ. Ty máš u auta dálkové ovládání s alarmem? mám s tím taky nějaký problém.
áno mám diaľkové ovládanie ale bez alarmu.... aký problém máš ?
je tam originál a když zamknu auto DO a ne klíčem, tak to často vyvolá falešný poplach
tak ja som si dorábal DO dodatočne , takže tento problém nemám, ak to robí len pri zamknutím DO tak bude buď chyba v RJ diaľky alebo blbne len nejaký senzor