dotaz a diskuze
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
dotaz a diskuze
čauky koupil jsem daewoo kalose mám nakroucených přez 1000000 a čeká mne výměna rozvodů,já vím že by se to mnělo řešit co nejdříve, ale finanční situace to nedovoluje plííís poradte čus ondra
- Reklama
Re: dotaz a diskuze
Cisla pis radsej slovom, predpokladam ze mas na mysli 100tis km a teraz chces vediet ci sa nieco stane ak nevymenis rozvody hned? Termin vymeny neznamena ze to mas menit presne podla poctu km, je to priblizne a ak planujes pojazdit par tisic km do vymeny, myslim ze to je v pohode. Taktiez nemozes cakat ze sa dodrzanim predpisanej vymeny nemoze nic stat alebo ze zanedbanim vymeny sa automaticky rozletia rozvody. Je to viacmenej o nahode ak sa nieco pokazi. Sevisny interval je urceny vyrobcom a je to predpokladana doba dokedy by mal spotrebny diel plnit svoju funkciu a kedy by uz mal byt vymeneny pre vyssie riziko opotrebenia.
Nabuduce ak budes kupovat auto, pocitaj s financnou rezervou aby si si ho vedel dat hned po kupe do poriadku a znizil tak pravdepodobnost moznych problemov a naslednych vacsich financnych nakladov...
Nabuduce ak budes kupovat auto, pocitaj s financnou rezervou aby si si ho vedel dat hned po kupe do poriadku a znizil tak pravdepodobnost moznych problemov a naslednych vacsich financnych nakladov...
Daewoo Lanos 1,5 63kW 1998 HB-5Dv, 27U - uplne bez vybavy (bez kurvitok).
Re: dotaz a diskuze
já zas nebudu tak "měkký" u daewa se mají měnit rozvody co 60000 km, je to blbý, ale je to tak ....... Nubi měla psanou výměnu po 90000 ale v necelejch 90000 se potkalo několik motorů a tak se proběh snížil na 60000. Já měnil tak, že v 50000 když jsem auto koupil, dal jsem jen řemen..... všechny kladky zkontrolovány a byly bez vůle a hluku. Ve 115000 jsme měnil všechno včetně vodní pumpy a jestli autí budu mít tak budu měnit po 70000 a asi všechno, ono to zas tak drahý není....
A prosím o vysvětlení proč se ptáš na Kalose v sekci Nubira ???????
A prosím o vysvětlení proč se ptáš na Kalose v sekci Nubira ???????
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502