Takze sa musime podakovat televizii za informacie pre spekulantou!
Tak si davajte bacha aby ste neboli prekvapeny po prichode k autu

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kolega tiez povedal ze by ich mal dat niekto na sud!Clovek by ani o tom nevedel,keby to neroztrubovali!Silapekrtek píše:Vždy, jak půjdu kolem televize, ukloním se a poděkuji za tuto důležitou informaci.
cakal som podobny argument... tak tychto pripadov su plne krimi-rubriky, len co je pravda... este to zdielajte cez facebook medzi vsetkych znamych, aby to tiez zdielali medzi vsetkych svojich znamych... Si myslis ze ked niekto chce "urobit" tvoje auto, bude cihat a cakat za hypermarketom s podobnym dialkacom a dufat ze sa mu podari rusit tvoj dialkac a ze sa zaroven neobzries a neskontrolujes si zamknute auto?JRD McLAREN píše:no jednoducho, ked si blbec..
co vystupi z auta, pleskne dvermi,
pomaly odkracava dalej, a frajersky si potom stukne klucikom..
..v domneni zesak som zamkol...
tak mas 999% pravdepodobnost, ze si najdes vykradnute auto..
JRD McLAREN píše:no jednoducho, ked si blbec..
co vystupi z auta, pleskne dvermi,
pomaly odkracava dalej, a frajersky si potom stukne klucikom..
..v domneni zesak som zamkol...
tak mas 999% pravdepodobnost, ze si najdes vykradnute auto..
lebo hned o kusiok dalej budu sedet lopkari, co budu blokovat frekvenciu inym dialkacom..
prave kvoli tomu, aby sa tvoje auto nezamklo..
......
pokial si "stych normalnych", co vystupi, zavre dvere, zamkne dialkacom, a skontroluje si,
ci sa mu auto naozaj zamklo, pripadne este zatahas za klucku...![]()
----------
na sud mozes davat colenchces, fyziku nikto neo<>, a ani vyrobcovia stym nedokazu nic urobit..
pretoze, pokial dva vysielace vysielaju na rovnakej frekvencii, ta strane primaca vzdy zvitazi ten silnejsi vysielac
pripadne sa vysielacie vyrusia, a primac nic nezachyti...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |