Ahoj, neviem či sem ešte niekto občas nakukne ale momentálne riešim dosť zaujímavý ale inak normálny problém u iných aút však možno po 100 000 km....
Začal mi praskať volant pri točení doprava. Dal som to pozriet do servisu a hľa týpek mi dnes zahlásil, že oprava 200 eur :/ a ja sa ho pýtam, že za čo ... Horné uloženie predných tlmičov, ľavé aj pravé je kaput ... pri 55 000 km ... neviem to celkom pochopiť, tak som hneď povedal, že v pohode, dame to na reklamačku a na to mi povedal druhú fasa hlášku, že to je spotrebný materiál, že to neprejde Do mňa sto čertov ale vzal som kľúč a išiel preč s tym že sa na konci týždňa vrátim.
Akože, viete mi niekto dať k tomu nejaký názor, že to nie je v záruke ? nechápem to kus ... auto má 2 roky len ... Normálne rozmýšlam nad znaleckým posudkom lebo už ma vytáčajú poriadne. Pri 30 000km sa mi vydrali skoro kotúče predne na oboch stranach a tiež to nechceli reklamovať, tak som si povedal kašlem na nich, ale toto ? ...
Uloženie predných tlmičov
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Uloženie predných tlmičov
tak zase my na našom síce Aveu r.v2008 sme po roku od kúpy mali ten istí problém že nám neskutočne praskalo pri točení volantom v prednej náprave, výsledkom bola neviem jak ale bola torzná tyč inak povedané tyč predného stabilizátoru..... tú nechceli vymeniť ale nakoniec vymenili v záruke a do dnes je kľud.....
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
Nooo ono to robi presne to iste, ale je to pravdepodobne len v "zaciatkoch" ... Dal mi chlap vytlaceny papier ze potrebujem to horne ulozenie ... sklada sa to z 3 casti na pravu aj lavu stranu napravy,+ praca , dokopy 200 eur necham si to este dnes a zajtra prejst v hlave a v piatok tam asi pojdem to zreklamovat, lebo to nie je mozne aby to robilo po 55 tisic nepoviem, ze po 100 tisic napr ... a chlapik mi len povie "No viete, to tie naše cesty..."
aj mne to zacalo buchat na predku pri 50 000 km a vyreklamoval som to mam nove tlmice aj ulozenia
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Hej, prisiel som tam s listom v ktorom som to reklamoval, poslal som im to postou, chcel som aj protipodpis ze to prebrali Na druhy den mi volal chlap ze sa to zreklamuje .... Ale na tlmice mi vravel ze su v pohode, rozmyslam, ze si ich dam premerat niekde do servisu alebo co. Ty si tam prisiel ze chces reklamovat konkretne tie veci ? alebo to zistili pri ich prehliadke ?