Výkup autovraku

Diskusní forum Daewoo Lanos Clubu.

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
maiki1

Výkup autovraku

Příspěvek od maiki1 »

Ahojky, máte někdo zkušenost s výkupem autovraku?
Kolik jsou většinou doopravdy ochotni dát za staré auto?
Rozhoduji se, co se starým Lanosem? Nejdřív jsem myslela, že pořídím druhého a původního nechám na náhradní díly, ale to už je pasé. Teď to mám hozené do depozita a stojí mi v garáži. Je mi toho auta líto, jelikož je stále pojizdné(je tam nový výfuk, baterie, dělané rozvody, přední ložiska, zadní pružiny), ale končí mu STK a už se mi do něj nechce investovat (potřeba vyměnit tlumiče, zadní bubny, motor žere olej i přesto, že bylo měněné těsnění pod hlavou).
Má cenu to zkusit inzerovat k prodeji? Nějaká rada nebo tip na výkupce za slušný peníz?
Co byste s takovým autem udělali vy? :roll:
daewoo lanos 1.5 S sedan, r.v.99 alias "lienka"
chevrolet nubira 1.6 kombi, r.v. 2006
Reklama

johns

Re: Výkup autovraku

Příspěvek od johns »

Ja by som urcite uverejnil inzerat, pofotil par lepsich fotiek, opisal skutocny stav a dovod predaja, pribliznu cenovu predstavu a moznost dohody. Potom uz len pockat kto sa s akou ponukou ozve... Nepoznam vrakovisko ani bazar ktory by ponukol aspon trocha ferovu cenu primeranu skutocnej, oni na tom chcu len zarobit, preto aj ked za rovnaku cenu, radsej to posunut niekomu kto ho este vyuzije aj ked len na diely. Kludne by som to hodil aj sem na forum, mozno to niekto vezme a clenovia si "poberu" komu sa co zide...
Daewoo Lanos 1,5 63kW 1998 HB-5Dv, 27U - uplne bez vybavy (bez kurvitok).
Odpovědět

Zpět na „LANOS“