právě jsem se stal novým a šťastným vlastníkem a rád bych se s Vámi podělil o několik málo fotografií této úžasné značky vozu

Moderátor: Blue Lanos
Megdown píše:to: Honza H., Vladka, Joztar:
Díky za uvítání, jsem rád, že se vám barva líbí. Motorizaci jsem vzal schválně jen 1,6 kvůli ceně a taky, že najedu denně jen 30 km. Diesel jsem kvůli tomu nechtěl. Po najetých cca 390 km mám spotřebu cca 7,7l/100km. Ale moc ho zatím nehoním. Je ho potřeba v klidu zajet. Jsem zvědavý po třeba 10 tis. Km? Pokud to bude 8l/100km tak budu spokojenej
Já jsem před koupí četl nějaký recenze a měl jsem z toho motoru 1,6 obavy. V podstatě jsem se do poslední chvíle rozhodoval zda nevzít třeba 1,8 ale musím říct, že mě motor mile překvapil. Nejsem žádnej závodník, ale oproti mému předchozímu Aveu s 1,2 63kW je ta 1,6 příjemná změna k lepšímu.VIP píše:Sedan je sedana ta barva je fakt pěkná. Akorát ta 1.6
. Už bych to nechtěl. Mám spotřebu 9 litrů skutečnou, na palubáku je 8,3. Přeju ti, ať ti to jezdí bez poruch a máš z auta radost. Já ji mám nonstop už skoro 3 roky
. Jo a přijeď na sraz na Olšovec, ať nás je tam konečně s Cruzema víc než Aveáků
![]()
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |