Škube motor

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Pjoter

Škube motor

Příspěvek od Pjoter »

Zdravím
Možná že už to tu bylo řešeno ale nic nemužu nejít snad nevadí že se zeptám znovu.

Mám Daewoo Kalos 1,4/61kw mám problém motor mi při zastavení na volnoběh škube jak by se dusil a chce chcipnout pri přidání plynu se celé auto roztřese opakuje se to nepravidelně a třeba za jízdy ztratí na okamžik výkon jako by mi někdo zatáhl za ruční brzdu a citím že se motor chvěje. Už dvakrát mi svítila kontrolka Check v servise mi na diagnostice řekli že vynechal 3 válec po vymazání auto jezdilo 2 měsíce v pohodě podruhé vyšla závada problém zapalování vymazaly a závadu nenašli. Mám už vyměněné svíčky, cívku zapalování a kabely. a závada se pořád opakuje ale jak říkám nepravidelně.
Dneska jsem jel vzdálenost 70km cestou tam to udělalo jednou na křižovatce po protočení otáček už auto jelo cestou zpět na každé křižovatce ze mi začlo celé auto třást ale check ani neproblikl.

Dík za jakékoliv rady.
Reklama

Pjoter

Re: Škube motor

Příspěvek od Pjoter »

Tak včera se vše opakovalo zajel jsem do servisu diagnostika vyhodila závadu P0300 - nespecifická závada zapalování a servisáci neví čeho se chytit zítra jim to tam vezu a budou hledat co to dělá. :?
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Re: Škube motor

Příspěvek od JRD McLAREN »

vadny vstrekovac, napriklad..
chyba v kabelazi...
pridierajuci sa ventil..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Odpovědět

Zpět na „KALOS“