Caute.
Ma niekto taku skusenost?Pri kolesani otaciek sa meni svietivost svetlometou?Tipujem ze to bude alternatorom?Musim sa na to informovat v servise!
Svetla
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: Svetla
Ahoj, nevšiml jsem si, ale zaměřím se na to.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ černá Carbon Flash
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
+ original hliníkové prahy
+ folie
+ aktuálně 17" originály, 16" zimní pneu na plechách čerpají síly ve sklepě
+ držák rezervy
zdravím,
už jste někdo měnil nebo rozebíral zadní světla?Nějaký dobrák mi do něj něčím křápnul a mám naprasklý plast.Dostává se dovnitř voda a mlží se .Lidi jsou fakt hovada .Předpokládám,že jen ten vnější plast vyměnit nepůjde.
už jste někdo měnil nebo rozebíral zadní světla?Nějaký dobrák mi do něj něčím křápnul a mám naprasklý plast.Dostává se dovnitř voda a mlží se .Lidi jsou fakt hovada .Předpokládám,že jen ten vnější plast vyměnit nepůjde.
Škoda 105 3x
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Ford Mondeo 1,8 r.v.1994
Renault Scenic
a teď funglovka Orlík
Na regulaciu prudu je tam relé, treba skontrolovať či funguju správne.TIBI77 píše:Caute.
Ma niekto taku skusenost?Pri kolesani otaciek sa meni svietivost svetlometou?Tipujem ze to bude alternatorom?Musim sa na to informovat v servise!
Hamin, ktoré svetlá? Tie v bočáku, alebo v dverách kufra? Kufrové sú jednoduchšie, dole krytka v tapacíri, povoliť matice. Tie bočákové: pod dvomi krytkami ( odklopiť skrutkovačom ) dve skrutky a zapáčiť plastovým klinom medzi svetlo a bočák zpredu za súčasného pridržiavania svetla.
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )