Ahojte, viete keď máte auto nové a jazdíte prvé kilomtre, tak po dlhej jazde "praská výfuk". Takéto niečo som tu už čítal - našiel som odpoveď, že je to v pohode, že sa "vypaľuje".
Ja mám však na Vás takúto otázku: Čo to môže byť, keď takýto rovnaký zvuk mi aj po kratkej jazde vychádza spod prednej nápravy ??? Trvá to chvíľu asi 1 minútu. Neviete čo to môže byť ? Aby mi niečo neodišlo. Už mám prejdených 8500 km. Zatiaľ OK-ey.
Záhada ???
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Záhada ???
Chevrolet Aveo sedan 1.2 16V 63kW LT+, 2013, tmavomodrá
- Reklama
Re: Záhada ???
Jo to je normální jev, nám to dělá i po dvou letech.. výfuk se za jízdy ropíná teplem a jak chladne tak se smršťuje, proto to praskání. Jinak od přední nápravy? Jestli to není jenom ze svodů výfuku..
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
dúfam že máš pravdu. Je to tak od kolies spod dverí.
Ja mám 40.000 km a po dlhej jazde po vypnutí motora tam praská kade čo
Podľa servisáka ho mám v "ukážkovom" stave a všetko je ok.
Mám aj Volvo XC60 diesel a tam praská auto ešte hodinu V aute pri jazde sú teplotné zmeny a keď to vypneš,tak to počuješ...praská to aj počas jazdy,len to nepočuť
Podľa servisáka ho mám v "ukážkovom" stave a všetko je ok.
Mám aj Volvo XC60 diesel a tam praská auto ešte hodinu V aute pri jazde sú teplotné zmeny a keď to vypneš,tak to počuješ...praská to aj počas jazdy,len to nepočuť
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
To som rád. Veď nech si po jazde puká, hlavne že jazda na ňom je a dúfam aj bude ešte veľa kilometrov OK.
...ak sa ti ale niečo nezdá,lebo takto cez net je to ťažké,tak choď do servisu.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue