Chevy Lumina-mirec01
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Chevy Lumina-mirec01
Zdravim vsetkych priaznivcov znacky Chevrolet a Daewoo.bol by som rad,ak by ste ma prijali medzi seba a mohol som rozsirit vase rady.rad by som vam predstavil moje auto:Chevrolet lumina,r.v 1994,obsah 3,1 V6,automat prevodovka,klima...najazdenych orig.170 000km.dufam ze sa vam bude aspon trochu pacit.
- Reklama
Re: Chevy Lumina-mirec01
Ááá, exotika Vitaj, samozrejme, radi ťa spoznáme osobne na najbližšom zraze Čo robíš budúci víkend? Nechystáš sa na Záhorie?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Buduci vikend?mam momentalne vela roboty-striekam auta.ale dufam,ze sa na nejakom zraze stretneme.....
Krásná Lumina!Mirec01 píše:Zdravim vsetkych priaznivcov znacky Chevrolet a Daewoo.bol by som rad,ak by ste ma prijali medzi seba a mohol som rozsirit vase rady.rad by som vam predstavil moje auto:Chevrolet lumina,r.v 1994,obsah 3,1 V6,automat prevodovka,klima...najazdenych orig.170 000km.dufam ze sa vam bude aspon trochu pacit.
A se spolehlivou "tři-jedničkou" (3.1 V6), ta bude jezdit hodně dlouho!
Asi pred troma tyzdnami som parkoval pri tebe v Narodnej ulici pri NBS.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Krááásnej obluďák Ať slouží
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Jednoho času jsem taky o tomhle autě uvažoval...... fascinovalo mě v něm ty křesla vepředu a pak asi metr dlouhá přístrojovka (měřeno k spodní hraně okna) ........
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Já jsem kdysi měl Luminu sedan, se stejným motorem jako má Mirec01 (3.1 V6). S lavicí vepředu a s voličem pod volantem. Bylo to super auto...
Je na prodej jedna moc pěkná čtyřdveřová Lumina, s "tři-jedničkou": http://auto.bazos.cz/inzerat/30509934/C ... P-CENA.php
Jediné vady na kráse jsou "hood ornament", který na tenhle model nepatří, a přední světla z Opelu Omega. Sundat ten znak, dodat ta správná světla a je z toho parádní povoz. Ideální "daily driver"...
Jediné vady na kráse jsou "hood ornament", který na tenhle model nepatří, a přední světla z Opelu Omega. Sundat ten znak, dodat ta správná světla a je z toho parádní povoz. Ideální "daily driver"...
Ahojte...hladam predne svetlomety s EU normou na Luminu APV 1995...privitam akukolvek pomoc a informaciu....DAKUJEM M....