výbava
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: výbava
Neviem, ci nieco konkretne ta z vybavy zaujima, ale vypichnem tie klucove prvky
Hmlovky, tempomat, kozeny volant + radiaca paka, ovladanie radia na volante, radio s mp3 (ale bez USB a bluetooth), el. ovladanie vsetkych okien, el. ovladanie zrkadiel + vyhrievanie, mechanicka klimatizacia, hlinikove disky kolies...
Ostatne veci by uz mali byt zhodne so zakladnou vybavou - tusim, ze aj to radio je rovnake v zakl. vybave.
Hmlovky, tempomat, kozeny volant + radiaca paka, ovladanie radia na volante, radio s mp3 (ale bez USB a bluetooth), el. ovladanie vsetkych okien, el. ovladanie zrkadiel + vyhrievanie, mechanicka klimatizacia, hlinikove disky kolies...
Ostatne veci by uz mali byt zhodne so zakladnou vybavou - tusim, ze aj to radio je rovnake v zakl. vybave.
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Mám 1.6 LS+ model 2012 a mám vzadu repro bez příplatku. dále to samé jak psal kolega + AUX pro propojení MP3jky či telefonu.
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Bolo to vo vybave, ako uz denny pisal. Na to AUX som uplne zabudol. Pouzivam ho minimalne
Cruze 1.8 LS+, MY2011
a nevíte náhodou zda jsou nataženy kabely od usb do opěrky ? samozřejmě bez usb konektoru ? díky
Chevrolet Cruze 1,8 LS+
Niekde sa to tu riesilo, ze by podla schemy aj mohli byt, ale fyzicky to hadam nemal nikto otvorene aby to potvrdil/vyvratil.
Cruze 1.8 LS+, MY2011