nastavenie krokoveho motorceka
Moderátor: Blue Lanos
nastavenie krokoveho motorceka
nepodarilo sa mi hop nastavit.odpojil som baterku na 10 min a potom 5x na 10 s otocil kluc v zapalovani tak aby zasvietili kontrolky a nasledne 10 s pauza a znova.ale otacky su po nastartovani tak 2000-2500 ale dalsia vec je ze mam lpg a pri nastavovani ked vyleteli otacky tak to preplo na lpg.a lpg ma svoj vlastny krokovy motorcek.a nenastavoval som to pri studenom motore.skusal som aj kabel co ide k motorceku ale ukazuje tam akesi hodnoty
Daewoo Lanos 1.5 , 63kw LPG
- Reklama
Re: nastavenie krokoveho motorceka
ak je to tento
tak ja ked som ho cistil po nastartovani som mal otacky aj 5tis, no vpodstate okamzite klesli na normalnu hodnotu
po odpojeni baterky sa vyresetuje ECu a teda musi sa znova naucit jazdit co trva par km a su pritom zvysene otacky ale len mozno minutu, mozno preto mas zvysene otacky
tak ja ked som ho cistil po nastartovani som mal otacky aj 5tis, no vpodstate okamzite klesli na normalnu hodnotu
po odpojeni baterky sa vyresetuje ECu a teda musi sa znova naucit jazdit co trva par km a su pritom zvysene otacky ale len mozno minutu, mozno preto mas zvysene otacky
Tak si to prepni pred startom na benzin.henrik35 píše:...ked vyleteli otacky tak to preplo na lpg a lpg ma svoj vlastny krokovy motorcek.
A to co myslis ze je krokovy motorcek na volnobeh na lpg, tak je to krokovy motorcek na bohatost zmesi LPG.
Krokovy motorcek reguluje volnobeh aj pri rezime LPG.
Mozno ti za 10min. nezresetovalo RJ.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
no auto je odpojene od baterky,neham ho aspon 30 min a skusim to znova aj s vypnutym plynom.mozno sa mi to vcera nedarilo lebo som to robil na teplom motore.
tak nic.chvilu boli otacky tak 1500 potom ked sa hrialo tak 2000-2300.ale ked dam stary krokovy tak ten ma zas nizke ale len po nastartovani.ked sa zahreje tak ma tych 800.no a vkuse mi svieti kontrolka check.asi to bude tou lambdou.krokac spolupracuje nejako aj s lambdou?len nechapem preco sa ten novy nechce púodla toho navodu nastavit.a meral som aj kabel co ide k tomu krokacu tak tam su nejake hodnoty.len neviem ake ma mt ktory kabel
Skus si precitat:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=756
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=756
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
cital som ale mne robilo to ze po nastartovani som mal moc nizske otacky.dokonca som startoval s nohou na plyne lebo inak si ich neudrzalo.ked mi preplo na plyn tak uz bolo lepsie.a ked sa motor zahrial tak mal pekne aj na benzine aj na plyne cca 800,mohlo by byt sice viac asi tak 950.no tak som usudil ze to bude ten krokac.a nove zistenie mam take ze ked ho zasuniem prstom tak sa pomalicky vysuva.ale vysunie sa tak moc ze na nastartovani ma 1500 a pomaly klesa az skape.ako keby nevedel usudit kedy uz je dost vysunuty.