radenie
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: radenie
vitaj medzi nami....takého člena (cháp s takou motorizáciou) tu asi ešte nemajú.....a k prevodovke...ono sa to rozchodí...určite
Chevy CRUZE 1.6 LS/LT+ 2011 Velvet red, K&N air filter
Se casem ochodi
No, vzhledem k tomu, že máš jako jeden z mála na Cruze benzínu 6-ti kvalt, sleduj i fórum ASTRY J a Insignie, pro oturbenou jednačtyřku tam máš stejnou převodovku (6kv).
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
V pondelok ti dam vediet
A ak sa to aj nerozchodí, máme výhodu, že sa môžeme vyhovoriť na Kórejcov, Nemci by sa hnevali
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Zdravim, som cerstvym majitelom Cruza, a som veeelmi spokojny zatial. Jedine co ma prekvapilo boli problemy so zaradenim jednotky. Nie stale ale obcas sa mi stane ze zaradim jednotku a ked sa rozbieham tak mi ako keby vyskoci a zacne to rachotit. Musim opat stlacit spojku a znova zaradit a pre istotu podrzim paku v tej pozicii nez sa rozbehnem. Je to dost neprijemne ked cakam na krizovatke a ostanem stat, a este horsie ked stojim v kopci a zrazu zacnem cuvat. Nastastie som este netukol a nerad by som sa toho aj dozil. Deje sa toto alebo nieco podobne aj niekomu inemu?
Cruze Hb 1.8 vybava LT+
uz je doma
Mne sa to uz parkrat stalo...Tiez neviem preco...Puyol66 píše:Zdravim, som cerstvym majitelom Cruza, a som veeelmi spokojny zatial. Jedine co ma prekvapilo boli problemy so zaradenim jednotky. Nie stale ale obcas sa mi stane ze zaradim jednotku a ked sa rozbieham tak mi ako keby vyskoci a zacne to rachotit. Musim opat stlacit spojku a znova zaradit a pre istotu podrzim paku v tej pozicii nez sa rozbehnem. Je to dost neprijemne ked cakam na krizovatke a ostanem stat, a este horsie ked stojim v kopci a zrazu zacnem cuvat. Nastastie som este netukol a nerad by som sa toho aj dozil. Deje sa toto alebo nieco podobne aj niekomu inemu?
CRUZE SW 1,6 LT+ DEEP ESPRESSO
Zdravim,
som cerstvy majitel jazdeneho Cruza (180000Km) a pri zaradeni 4. stupna sa radiaca paka trasie viac ako pri inom stupni. Mohlo by to byt uvolnenym lankovanim, alebo moze byt poskodena prevodovka ?
som cerstvy majitel jazdeneho Cruza (180000Km) a pri zaradeni 4. stupna sa radiaca paka trasie viac ako pri inom stupni. Mohlo by to byt uvolnenym lankovanim, alebo moze byt poskodena prevodovka ?
Chevrolet Cruze 1.8LT+ (104kW), 2010, sedan, cierny
Vitaj medzi nami K tomu radeniu neviem, odkiaľ si?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Som od NZ. Kupil som ho minuly tyzden. Tie kilometre stihol prvy majitel za 3 roky. Jazdil Slovensko - Bulharsko kvoli biznisu niekolko krat mesacne. Pytam sa preto, lebo teraz sa s, pre mna, novym autom zzivam a vsimol som si tento ukaz. Ked zaradim 4 z nizsieho stupna, pri akejkolvek rychlosti, citim ako paka vibruje. Ked ju podradim z 5ky, nie je to az tak citit. Mozno to nie nic vazne, pytam sa tu na fore, ci s tym niekto nema nejaku skusenost.
Chevrolet Cruze 1.8LT+ (104kW), 2010, sedan, cierny