Problém se zapalovací cívkou Kalose

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
pleto

Problém se zapalovací cívkou Kalose

Příspěvek od pleto »

Ahoj.
Mám problém se kterým si nikdo neví rady. Obracím se na Vás, třeba nejsem sám, koho to potkalo. Odešla mi cívka zapalování a s ní vždy doslova uhoří min. dva kabely ke svíčkám. Nikde nic nejde naměřit. Poprvé jsme to přičítali stavu, že se to někdy stane. Po druhé jsme posílili dodatečným kablíkem -pól. Vylepšili ukostření. Předevčírem bez varování již po třetí. Opět dva kablíky uhořelé, okolo sršení jisker a motor pracuje zvukem jak traktor, bez výkonu. Setkal se někdo z Vás s podobnou závadou? Díky předem za informace a rady.
Mám ještě jeden podružný dotaz. V panelu u předního skla uprostřed, co jsou např. hodiny, mi vyhořela uvnitř deska s tištěnými spoji, takže nemám hodiny a další kontrolky, které jsou vyřazeny, včetně airbagů. Nechci kupovat něco, co má pomalu větší cenu než samotné auto. Nevíte někdo o něčem přijatelném? Díky za informace.
pleto
Reklama

Zbyněk

Re: Problém se zapalovací cívkou Kalose

Příspěvek od Zbyněk »

http://www.czdrafel.cz/kalos-c14?page=11 hodiny na kalose jsou k sehnání,záleží na stupni výbavy. S tím zapalováním jsem se setkal u jiného auta.Dělali mu to svíčky,které zkratovali vlivem nekvalitního odlitku sacího potrubí z hliníku.Kousek hliníku se nasál a chytl se mezi kontakty na svíčce,dvakrát mu to udělalo než na to přišel.U kalose je sání z plastu,tak nevím.
pleto

Příspěvek od pleto »

Zbyněk píše:http://www.czdrafel.cz/kalos-c14?page=11 hodiny na kalose jsou k sehnání,záleží na stupni výbavy. S tím zapalováním jsem se setkal u jiného auta.Dělali mu to svíčky,které zkratovali vlivem nekvalitního odlitku sacího potrubí z hliníku.Kousek hliníku se nasál a chytl se mezi kontakty na svíčce,dvakrát mu to udělalo než na to přišel.U kalose je sání z plastu,tak nevím.

Díka za reakci a názor.
pleto
Zbyněk

Příspěvek od Zbyněk »

Není zač Pleto.Rád pomůžu když to k něčemu bude. :PP:
Odpovědět

Zpět na „KALOS“