Zamrzlé čelní sklo zevnitř
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Zamrzlé čelní sklo zevnitř
Už tu někdo z vás řešil podobný problém?
Honza chtěl jet ráno nakoupit a divil se, že stěrače a ostřikovače jdou naprosto bez problémů a sklo je přesto pořád zamrzlý. Až po chvíli mu došlo, že je zamrzlý zevnitř...
Ostatní okýnka prý byly zamrzlý klasicky zvenku, zevnitř ne, tak mi to přijde takový divný, že by takhle zamrzlo jen to čelní.
Honza chtěl jet ráno nakoupit a divil se, že stěrače a ostřikovače jdou naprosto bez problémů a sklo je přesto pořád zamrzlý. Až po chvíli mu došlo, že je zamrzlý zevnitř...
Ostatní okýnka prý byly zamrzlý klasicky zvenku, zevnitř ne, tak mi to přijde takový divný, že by takhle zamrzlo jen to čelní.
Fiat Panda 750 L, r.v. 1987
Ford Mondeo Combi 2.0, r.v. 2003
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 Arctic blue, r.v. 2012
- Reklama
Re: Zamrzlé čelní sklo zevnitř
To se stává já to měl dneska taky Stačí když pojízdě vyvětráš pořádně vytopené auto. A je to taky tím jak se v tomhle počasí leze do auta s mokrýma botama do auta a v koberečká se drží voda .
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Mám to i já v Aveu , když hodně mrzne. A úplně mimo je Můj škoda Favorit kterýho už druhej týden nemůžu otevřít, je zamrzlej celej táhla taky zamrzly, klíček strčím,ale neotočím
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
sklo me zevnitr zatim nezamrzlo, podle me zalezi na tom cim to cistite zevnitr. ale zmrzla me dneaka cola co sem si tam dal na cesty do tredu hehe
To s tou vodou a sněhem z bot jsem si taky myslela. Tak zkusíme po jízdě oklepávat koberečky, ať jé té vody vevnitř co nejmíň. U mé staré Pandy jsem zevnitř okno snad nikdy zamrzlý nemělaPoky Ul píše:To se stává já to měl dneska taky Stačí když pojízdě vyvětráš pořádně vytopené auto. A je to taky tím jak se v tomhle počasí leze do auta s mokrýma botama do auta a v koberečká se drží voda .
To máš doma pěknou ledovou sochu Je fakt, že u nás tu prý dnes bylo -14ladinek píše:Mám to i já v Aveu , když hodně mrzne. A úplně mimo je Můj škoda Favorit kterýho už druhej týden nemůžu otevřít, je zamrzlej celej táhla taky zamrzly, klíček strčím,ale neotočím
Okno zevnitř jsem čistila asi jenom jednou, nebo dvakrát, zatím nějak nebylo potřeba. Uvidíme, jestli se to bude znovu opakovat.ReWegar píše:sklo me zevnitr zatim nezamrzlo, podle me zalezi na tom cim to cistite zevnitr. ale zmrzla me dneaka cola co sem si tam dal na cesty do tredu hehe
Všechno je to o vlhkosti, já to měl před týdnem. Zapnul jsem automatiku předního skla a za chvíli
Na zimu měním koberečky za ty gumy , ze kterých po jízdě vyleju roztátý sníh z bot ven a pak teprve zavřu auto. Pokud je auto v garáži , nechávám otevřený okno.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Tie mám už objednané aj ja
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Ivo R.
- Kontaktovat uživatele:
Jestli jsi měl puštěné ofuky předních oken, než jsi vypnul motor, tak je možné , že z ofuků jde vlko. Stáva se mě , že vypnu klimku a přední okno se orosí.Palomita píše:Už tu někdo z vás řešil podobný problém?
Nebo je to tak , jak píše comped, vnitřní vlko. Také mám na zimu gumové koberečky a jen je po jizdě vyleju.
CHEVROLET AVEO 1.4 16V ( 100 k ) bílá barva
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
DAEWOO LEGANZA - automat (předáno ml. synovi)
CHEVROLET SPARK
nový FORD S-MAX - bílá barva , automat , pohon 4x4
Člen SK fóra Daewoo http://www.daewooforum.cz/
Ja na severe tento problem mam skoro stale hold vlhkost je vlhkost
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
My máme gumový koberečky pořád, ale vodu jsem vylila až dnes a bylo jí teda dost i s rozpuštěným Tic Tacem, co popadal Páťovi na zem...
Opět jsem ale ráda, že to není chyba jen u nás asi jako ten zadní stěrač, který nejde pořádně odklopit i u ostatních Orlíků
Opět jsem ale ráda, že to není chyba jen u nás asi jako ten zadní stěrač, který nejde pořádně odklopit i u ostatních Orlíků
Ono je to to tak u většiny aut, ale máš recht, taky mě to štve!
Přesně tak voda na koberečkách
Ve starým autě jsem nechával noviny ( klasické ) vstřebaváj vlhkost a tolik to nenamrzá.
Jinak klepat boty a vylejvat vodu.
A nebo se do auta přezouvat
Ve starým autě jsem nechával noviny ( klasické ) vstřebaváj vlhkost a tolik to nenamrzá.
Jinak klepat boty a vylejvat vodu.
A nebo se do auta přezouvat