Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Dikislidil píše:Doplň si do profilu co máš za auto,typ, rok výroby a tak.
Ať ti může poradit někdo kdo má stejný auto.
Když ti pošlu fotky kde to jde jednoduše napojit na mým autě, tak to nemusíš taky najít.
U Avea je podle mě vyvedenej dobře přístupnej vývod třeba do hodin. Když vyndáš hodiny tak to vypadá takhle:
(mě stačilo za kryt hodin zatáhnout směrem nahoru, a pak povolit dva šrouby co držej hodiny) Ale já mám Aveo ne Kalos.
A jinak vítej.
ty máš jiný hodiny jak jsem teď koukal do servis. manuálu na Kalose.Durby píše:...........................
Dikikonečne forum kde aj pomožu
A už som podoplnoval ale ako si myslle že potiahneš káble od hodin na stredovom panely na palubovke či odkial?
Pokud chceš aby to svítilo jen při otevřených dveřích, tak to připoj na světýlko v kabiněDurby píše:Rozmýšlal som že to dám na vypínač ...na dvere kebyže to dám to by svietilo iba pri otvorených dverách ...a dalšia varianta že to napojím na zapalovač tam dám svorku a prepojím ale netuším ako rozobrať stredový panel alebo spodný aby som sa ktomu vobec dostal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |