neviem, ci ide o rovnaky problem, resp. rovnake otvaranie kufra ako ma cruze, ale verim, ze ma dostanete do obrazu

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
no stat sa to moze, ale nie stavat. je jedno, ci je to mikrospinac alebo mikropes. ak je namontovany na mieste, ktore je prioritne urcene na mackanie a namahanie, tak by sa to stat nemalo. a ak, tak na jednom kuse zo sto. a toto bol problem uz pri cruzovi.Mokion píše:To sa stáva. Je to mikrospínač a je dosť namáhaný.Vlhko a mačkanie mu dobre neurobí!Mne to raz urobilo na Megane a stál ma 700.- SK
aj tak je mi to cudne. je jasne, ze na tom mieste je vlhkosti dost, tak to mali vyrobit vodotesne. nie je mozne, aby to odislo po roku a pol pouzivania. chapem, ze niekde sa setrit muselo, ale ci to vyrobcovi stoji za to, aby pocas zaruky dvakrat menil spinac (predpokladam, ze o rok a pol to bude zase...).Iacobus píše:Vitajte v klube páni.Áno Cruze má tiež túto evidentne dlhodobo neliečenú "chorobu" a máme k tomu celkom rozsiahle vlákno. Len ma prekvapilo že ti to musel technik otvárať šraubovákom, diaľkovým by to malo ísť otvoriť. A hlavne ma kua prekvapilo, že to za 3 roky nie sú schopní odstrániť.
Inak toto je presne také obdobie/počasie kedy k tejto poruche dochádza. Striedanie teplôt, mrazu, kondenzácia vlhkosti.......a mikrospínač je v preč.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |