Daewoo/chevy zraz KOŠICE..
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Daewoo/chevy zraz KOŠICE..
zdravím, opýtam sa ak tu je niekto z košíc mali by ste záujem na zimný zraz niekde v košiciach taký menší? troška pošmýkať pokecať? ..
dajte vedieť rád by som šiel
dajte vedieť rád by som šiel
Daewoo Kalos Sedan 1.4, rv.2004, 88koni
Športový výfuk, upravená maska predná, folie
Športový výfuk, upravená maska predná, folie
- Reklama
Re: Daewoo/chevy zraz KOŠICE..
Zdravím.
Koštice by nemohli být?
Koštice by nemohli být?
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Ja som od Stropkova to je asi 90 km.V Košiciach mám sestru takže by som mohol prísť ak budem doma-pracujem v ČR tak snáď v daný dátum budem doma. Momentálne som doma do do 20teho.1.2013 potom idem do roboty.Ak by to malo byť niekedy teraz.
Chevrolet aveo 1.2 53kw 8ven.r.v 2008 bordo.metalíza
Haloo tak co nejaky zraz kosice??? To by vyhovovalo aj mne, samozrejme ked bude lepsie pocasie hm????????
Ja by som bol za. S organizáciou nie som síce schopný pomôcť, lebo som neustále rozbehaný , no ak budem na SK, veľmi rád prídem
Cruze 1.8 LS+, MY2011
kludne by som prisiel na nejaku kofolu ... ale asi ked bude lepsie pocasie .. prezujem na elektrony a hlavne poumyvame autaa nech sa blistia.
inac celkom fajn napad. skoda ze na anicke alebo na sudkoch to funguje az v lete. byvam priamo v Ke ale obcas sa vyskytnem aj v Tv
inac celkom fajn napad. skoda ze na anicke alebo na sudkoch to funguje az v lete. byvam priamo v Ke ale obcas sa vyskytnem aj v Tv
Tak hlavne ked bude lepsie pocasie a hlavne ked sa nas nazbiera dostatok, tak mozeme nieco vymysliet ja som z humenneho, takze mozeme niekde v kosiciach dat stretko, ale niekde kde budem mat vyhlad na auto aj z nejakej kaviarne alebo restauracky lebo z oci ho nespustim
@Joztar: Čierne Orlando s KE značkou výdavam na Varichovskej ul. v TV. Nebudeš to ty?
Ale som silno za, stretnime sa niekde, kde je vačšie parkovisko a dá sa aj posedieť pri káve. Nemyslím teraz na McDonald Každopádne až bude pekne. Moje auto umyť tiež potrebuje...
Ale som silno za, stretnime sa niekde, kde je vačšie parkovisko a dá sa aj posedieť pri káve. Nemyslím teraz na McDonald Každopádne až bude pekne. Moje auto umyť tiež potrebuje...
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Niekto kto je z KE by mohol nieco navrhnut????????????????????Kde je take fajn miesto???
trefa do cierneho ... cez vikendy som obcas v Tv poslednu dobu som tam bol kazdy vikend ...micho píše:@Joztar: Čierne Orlando s KE značkou výdavam na Varichovskej ul. v TV. Nebudeš to ty?
tak velke parkoviska su hlavne Optima /vonku, Aupark / garaz, popripade Galeria / vonku, v lete je vsak ideal niekam do krcmy na terasku ... ako som uz spominal Anicka, Sudky, popripade Jazero .. je tam pekne no neviem ako s parkovanim tam .. velmi casto tam nechodim.
v Ke byvam uz nejaky ten cas no nepoznam tu vsetky zakutia ... nie som rodeny Kosican.
snad sa podari nejake stretnutie
Naposledy upravil(a) Joztar dne pon dub 22, 2013 08:24, celkem upraveno 1 x.
No co chlopi myslim ze podla pocasia zraz tento rok ziadny nebude ako to vidim
Tiež mám ten pocit Snáď nám júl a august túto peknú zimu nepokazia
Cruze 1.8 LS+, MY2011
No co chlopi ziadny zraz nikto neorganizuje, neviete o niecom?????
pokial na to mas cas tak to zorganizuj .... chce to nieko iniciativneho co by sa toho ujal .... ja sice byvam v Ke ale na organizovanie nemam vobec cas ... no ak by niekto nieco zorganizoval tak ja by som isto dosiel, bud sam mozno aj s rodinkou
ked možem poradiť.
Penzion Ranč Šugov (400 m), Medzev - Šugovská dolina (Slovenský kras / Volovské vrch
Penzion Ranč Šugov (400 m), Medzev - Šugovská dolina (Slovenský kras / Volovské vrch
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas