Tak už měsíc jezdím v Cruze HB 2013 a vše naprostá lahoda. Akorát ten levý A sloupek je snad tak blbě umístěn..nebo já tak blbě sedím..ale když jedu do levé cca 90° či 180° zatáčky anebo na kruháč, tak už se mně párkrát stalo, že auto se mně skrylo přesně za tento sloupek a já byl rád, že jsem pak nikoho nenabral, protože jsem prostě a jednoduše to auto neviděl.
Nevím jestli je to fičura více aut...ale abych - když jedu levé zatáčky - lámal hlavou zapředu dozadu a "obhlížel" tak ten sloupek, abych si byl pak 100% jistej, že tam nic nejede....no tak to teda sorry....
Levý A sloupek zabraňuje výhledu
Moderátor: Blue Lanos
Levý A sloupek zabraňuje výhledu
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
- Reklama
Re: Levý A sloupek zabraňuje výhledu
No, dneska si asi nepomůžeš u žádného nového auta. A - sloupek je, na rozdíl od starých aut, součástí pasivní bezpečnosti, takže zmohutněl, bohužel.... Každopádně vadí, ale zase při čelním střetu chrání! Nicméně, protože přes něj není vidět ani v Cruze, ani v Peugeotu, ani v Citroši, ani ve Fiatu a protože přes něj nejen přehlédneš auto, ale i člověka na přechodu, či cyklistu, tak se mu neříká A sloupek, ale sloupek smrti .
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
kdysi jsem psal někde jak hodnotím nové aveo a s tím sloupkem je to úplně stejné, už jsem málem přejel ženskou na přechodu (který je mimochodem v zatáčce) ..kamion se za něj taky schová a o autech radši nemluvím.. pěkně mě to sere navíc jsem celkem vysoký, tak mám sedadlo někde za b sloupkem a to pak nevidím občas ani do boku
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Tak to není asi jenom problém Cruze mně už se to u Orla párkrát taky stalo hlavně u vjezdu na kulaťák.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Zatim ve všech autech co jsem jezdil mi ten sloupek vadil, takže to neni problém Cruze.
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
My máme nějaký sloupek?:D
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
-
mne sa toto podobne stavalo na otcovom Seate Cordoba. lenze po par jazdach som si na to zvykol, aj to otacanie a naklananie hlavy a uz teraz OK. Uz proste automaticky nastavim hlavu tak aby som videl. Nehovorim ze to je super..ale podla mna da sa na to zvyknut a ak to ma prispiet k mojej bezpecnosti tak potom nie je o com
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)