Rozebrání zadních světel
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- milosmlcoch
Rozebrání zadních světel
Zdravím Orlanďáci.. potřebuji pomoc..nerozdělával někdo zadní světla??jde mi o to jestli povolím ty šrouby jestli se dostanu do světla nebo jen povolím parabolu a stejně se dovnitř nedostanu..díky za odpovědi
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163 k GAZ WHITE
- Reklama
Re: Rozebrání zadních světel
Tie dve skrutky svetlo iba povolia. Treba potom zabrať zboku od kasne nejakým plastovým klinom... odpojíš konektory a je to
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- milosmlcoch
TO SAMOZŘEJMĚ VÍM JAK VYTÁHNOUT TO SVĚTLO,ALE JDE MI O TO JAK SE DOSTAT DO VNITŘKU LAMPY??
někde tady byl recept na rozpékání v troubě myslím na 150 stupňů, ale nevím na jak dlouho
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Sice jsem to vyndaný neměl, takže spíš odhaduju, ale myslím, že to jen tak nerozděláš (dělám do světel, takže něco o tom vím, zadní lampy jsou dneska většinou svařený do jednoho celku).
A neodpustím si otázku - proč to potřebuješ rozdělat? Snad ne "tuning"?!
A neodpustím si otázku - proč to potřebuješ rozdělat? Snad ne "tuning"?!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- milosmlcoch
Jo tuning ...... vsadit led panely
Nechcem ti kazit nadsenie ale světla su spolu s parabolami spojené na pevno rozoberanim riskujes poskodenie světla .uz som nějaké skusal rozoberat ,Akurat nie chevrolet.
a ak sa aj podaří riskujes netesnost
a ak sa aj podaří riskujes netesnost
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
kdybys chtěl obětovat dost peněz ... (nechtělo se mi to číst ale asi jsou to jen led moduly, ne komplet)nevím jestli se budou líbit, ale mě se třeba líbí
http://www.ebay.com/itm/Chevy-Holden-Or ... 63&vxp=mtr
jinak taky mám pocit, že to budeš muset rozlepit a pak dobře slepit..a kdyby se náhodou nepovedlo tak nové světla mají taky na ebay
http://www.ebay.com/itm/Chevy-Holden-Or ... 63&vxp=mtr
jinak taky mám pocit, že to budeš muset rozlepit a pak dobře slepit..a kdyby se náhodou nepovedlo tak nové světla mají taky na ebay
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
A led žárovky by ti nestčili jako má dlabka https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=105
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Kdyby šlo o rozlepení a slepení, tak jako u předních, to by se s trochou šikovnosti a trpělivosti i dalo, ale zadní jsou většinou svařený (ultrazvukem, laserem, horkým vzduchem...). Rozdělat ten svár nebude tak snadný, pravděpodobnost poškození je dost vysoká.
Navíc, obával bych se i dalších problémů spojených se zásahem do auta. Přecejenom, světla jako homologovanej a navíc bezpečnostní dílec, to je dráždění hada bosou nohou, např. v případě nehody, uplatňování záruky na elektroinstalaci atd...
Já osobně bych do toho v dnešní době nešel. Už jsem to tady někde jednou zmiňoval u zatmavování zadních světel a docela jsem to od spoludiskutujících schytal, ale opakuju - v případě problému pak může být poměrně lehce vina hozena na tebe!
Navíc, obával bych se i dalších problémů spojených se zásahem do auta. Přecejenom, světla jako homologovanej a navíc bezpečnostní dílec, to je dráždění hada bosou nohou, např. v případě nehody, uplatňování záruky na elektroinstalaci atd...
Já osobně bych do toho v dnešní době nešel. Už jsem to tady někde jednou zmiňoval u zatmavování zadních světel a docela jsem to od spoludiskutujících schytal, ale opakuju - v případě problému pak může být poměrně lehce vina hozena na tebe!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
tak hlavně při tom tuningu, nezapomeň na mračítka, ledvinky na kapotu, velký zadní křídlo a minimálně osvětlený ostřikovače!!!
Orlando 2.0VCDI LTZ AT. Bílá.