Zdravím Vás,
Viem že toto nie je sekcia bazár, ale ani to nemienim v pravom zmysle "predať".
Mám doma prevodovku z daewaa espera 1.5 16V. Prevodovka je funkčná, kompletná a má nabehané max 70tkm.
Ďalej mám polomotor (od hlavy dole) 1.5 16V ktorý má tiež max 70tkm nabehané.
Ďalej hlava 1.5 16V komplet z vstrekami, rozdeľovačom a zvodmi. Hlava nie je prasknutá ! ... len má "buchnuté" ventile
Prečo to tu píšem ?
Chcem sa toho zbaviť, už mi to netreba a je mi ľúto do dať do šrotu.
Členom chevroletclubu to dám za šrotovú cenu ...
Ak sa nikto neozve do 14 novembra, odnesiem to do šrotu a téma bude zmazaná ...
Prevodovka, Spodok motora a Hlava 1.5
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prevodovka, Spodok motora a Hlava 1.5
čo to znamená šrotová cena? a odkiaľ si? fotky?
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
šrotová cena = cena, ktorú dostanem v zberných surovinách keď ten motor rozšrubujem a rozselektujem na kovy
Fotky ? ale hádam každý vie ako vyzerá 1.5 DOHC, stav je taký aký som písal, z fotiek toho bude aj tak malo čo poznať. Ak má niekto záujem o nejakú prípadnú časť motora, rád mu ju odfotím ... ale motor fotiť všeobecne "len tak" sa mi proste v tej zime nechce ...
som z Prešova ... po záväznej dohode to viem priviezť prakticky kdekoľvek (v prípade nemožností vlastného odvozu) ...
poprosím len seriózny záujem typu BERIEM / NEBERIEM ... ja z toho mám prachy tak alebo tak, takže rozpisovať všeobecné info nebudem ... ale ak má niekto záujem typu v akom stave je to a to, rád foto pošlem, aj to obkecám ...
Fotky ? ale hádam každý vie ako vyzerá 1.5 DOHC, stav je taký aký som písal, z fotiek toho bude aj tak malo čo poznať. Ak má niekto záujem o nejakú prípadnú časť motora, rád mu ju odfotím ... ale motor fotiť všeobecne "len tak" sa mi proste v tej zime nechce ...
som z Prešova ... po záväznej dohode to viem priviezť prakticky kdekoľvek (v prípade nemožností vlastného odvozu) ...
poprosím len seriózny záujem typu BERIEM / NEBERIEM ... ja z toho mám prachy tak alebo tak, takže rozpisovať všeobecné info nebudem ... ale ak má niekto záujem typu v akom stave je to a to, rád foto pošlem, aj to obkecám ...
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
mna zaujima hlavne to ze ako vypadaju ventily
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)