ake su vase skusenosti pripadne rady ?
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
A tu cenu ti nekdo pocital, nebo to strilis od pasu.chester172 píše:Dakujem za vysvetlenie, myslim ze som to pochopil...co sa tyka ceny...pocital som okolo 1000EUR a tak to aj vychadza...takze uz len ide o to za aku cenu sa mi podari vybavit auto...lebo rozpocet je pevne dany....dakujem chalani...pomohli ste:)
Zavolej si tam kde to montuji a tam ti reknou jestli maj na to sady k montazi, nebo by ti to chteli zbastlit samihoskom píše:Dobry den.
Vie mi prosim Vas niekto povedat ci je mozne do Orlanda namontovat Webasto? Riesili ste to niekto? Som z Popradu (zimy tu vedia byt krasne, ale nie pre auta) a uvazujem v kratkej dobe nad kupou Orlanda, ale samostatne vykurovanie je u mna podmienkou.
Vdaka za odpovede, pekny den.
Michal
Tak to si na tom stejne, kdyz me to spocital primo na auto, tak jsem radeji selJoztar píše:hej pravda tiez som najprv myslel ze cele to stoji okolo 1000e no po lepsom hladani na nete to vychadza na cca 1000e iba zariadenie bez montaze + ovladac :-/ celkovo to je cca 1500e az 2000e zalezi jake velke auto aky ovladac atd...dooost vela ... tiez som planoval ze do toho pojdem ak by to cele stalo do tych 1000e no takto je to na zvazenie ... ale idu vianoce skusim navrhnut svokrovi ci mi nekupi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |