vymena laveho spätneho zrkadla
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
vymena laveho spätneho zrkadla
kupil som lacetti z aaaauto a soferove spatne zrkadlo je vymenene. mam obavy ci v nom nebude ukryty nahradny kluc a preto by som chcel vediet ako mozem demontovat a zaroven aj namontovat toto zrkadlo aby som sa uistil ze sa v nom neskryva nahradny kluc.
- Reklama
- Jalan-Aajav
Re: vymena laveho spätneho zrkadla
urobil si aaachybu... ukryty kluc alebo podobne chytaky tam s najvacsou pravdepodobnostou nebudu, chevrolety sa nekradnu, aspon teda nie lacetti, ale ta firma ta urcite osklbala
- ChevyEpica
Co jsi od nich koupill, že tak to o nich mluvíš, tuším že nic jem blbě kecas!!! V rodině máme 3 auta z AAA a nikdy nebyl žadný problém. Spatné auto mužes koupit všude...
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
- Jalan-Aajav
nekupil som nic... porovnal som si za ake ceny vykupuju a za ake predavaju
tak isto nehovorim, tie auta su zle... ja len hovorim, ze si uctuju privelku marzu
tak isto nehovorim, tie auta su zle... ja len hovorim, ze si uctuju privelku marzu
ze ma aaacka osklbali toho som si vedomy ved kto v dnesnej dobe nechce zarobit a s autom som spokojny. len co sa tyka toho skryteho kluca tak som od par ludi pocul ze take veci praktizuju. tiez si myslim ze take auta sa nekradnu ale na druhej strane uz mi ukradli aj 25 rocne uno. ale bol by som rad keby mi niekto vedel aj poradit co s tym spatnym zrkadlom nech sa uistim ze tam ten kluc neni. obavam sa ze ked budem davat dole to zrkadlo tak mi moze prasknut. a to by som nechcel
- Jalan-Aajav