Petr.L - Chevrolet Orlando 1.8 LTZ
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Petr.L - Chevrolet Orlando 1.8 LTZ
Představuji Vám své Orlando. Je to všem dobře známé provedení 1.8 LTZ. Bílá klasika, kterou zde má více lidí. Navíc budou jen folie, tažné a po čase LPG. Kupováno v Liberci. Přístup zastoupení Chevrolet Liberec musím vyzdvihnout. K autu jsem dostal gumové koberce a cestovní paket Zatím stojí auto ještě u dealera, vyřizují se drobnosti před převzetím. Klíčky budu mít zítra, ale nevím jak do zítřka přežiji Foto udělám časem lepší, na první fotografii je porovnání se stávajícím Volvem.
Chevrolet Orlando 1.8 104kW LTZ MY2012 Olympic White
Volvo V70 2.5 TDi AT 103kW
- Reklama
Re: Petr.L - Chevrolet Orlando 1.8 LTZ
Tak tě vítám kolego Co Orlando klub Eagle Squadron jdeš do toho s námi
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Vítej na fóru orlando - dobrá volba Prodejci se vždycky snaží, když mají kšeft, horší je to později až po nich člověk něco chce
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Peter.L, super foto
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Vitej Petre, fotka z avataru nema chybu jak uz bylo psano, btw. to jsou nej kola na orlika
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Všem děkuji, doufám, že se brzy někde potkáme. Nad nálepkou zatím nepřemýšlím, možná až bude nějaká decentnější, jsem konzerva )) Miloshi, my se známe už z Astra-G fóra, měl jsem zelenýho kombíka 1.4 16V cuberta
Me znaji vsichni jsem autoforum guru
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pokud budeš chtít můžeš dorazit na sraz do Lt https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=19832Petr.L píše:Všem děkuji, doufám, že se brzy někde potkáme. Nad nálepkou zatím nepřemýšlím, možná až bude nějaká decentnější, jsem konzerva )) Miloshi, my se známe už z Astra-G fóra, měl jsem zelenýho kombíka 1.4 16V cuberta
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
Myslím, že bílá 1,8 LTZ je optimální volba pro rozumné chlapy. Dřív jsem byl taky konzerva, ale ty parádičky ze mně udělalo Orlando!
Hlavně bez problémů a šťastnou jízdu. Jediný potištěný tričko v kterým chodím, je s logem ES
Hlavně bez problémů a šťastnou jízdu. Jediný potištěný tričko v kterým chodím, je s logem ES
Taky mam sveho bileho milacka v LTZ z liberce, dle fotky odhaduji i stejneho delalera. AUTOREPARIN?
Vítej Petře.....auto super, určitě se někde potkáme.
Co se týče dealerů z Autoreparin, tak přístup parádní. Se servisem ještě nemám velké zkušenosti, kromě nějakých maličkostí a proběhli také bez problémů.
Co se týče dealerů z Autoreparin, tak přístup parádní. Se servisem ještě nemám velké zkušenosti, kromě nějakých maličkostí a proběhli také bez problémů.
ReWegare, tvůj příběh jsem četl, čili že naše auta jsou v podstatě sourozenci Pročetl jsem téměř celé fórum
Ferry, díky za pochvalu, zastoupení opravdu v pohodě, takhle dobrý přístup jsem zažil snad jen v hjondé salonu
slaza, pořád porovnávám barvy, a v té bílé vypadá Orladno asi opravdu nejlépe. Například v černé zaniká robustnost karoserie a hrany. Navíc v té bílé vypadá o něco větší
Ferry, díky za pochvalu, zastoupení opravdu v pohodě, takhle dobrý přístup jsem zažil snad jen v hjondé salonu
slaza, pořád porovnávám barvy, a v té bílé vypadá Orladno asi opravdu nejlépe. Například v černé zaniká robustnost karoserie a hrany. Navíc v té bílé vypadá o něco větší
Ahoj a zárověň vítej a přeji mnoho šťastných kilometrů.
K té bíle ano je to opravdu nádherná barva na takovéhle autíčko,nicméně ta modrá Artic také nevypadá špatně a krásně vyniká no už se těším na Litoměřice a doufám že poznám na vlastní kůži
K té bíle ano je to opravdu nádherná barva na takovéhle autíčko,nicméně ta modrá Artic také nevypadá špatně a krásně vyniká no už se těším na Litoměřice a doufám že poznám na vlastní kůži
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Ta modra je sice pekna barva ale bila proste na orlikovi opravdu vypada nej a je dobre ze se za ni nepriplaci