dálniční známka
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
dálniční známka
Prosím vás mohli by jste mi poradit: včera sem prodal auto mělo dálniční známku kterou sem i s velkou opatrností odloupnul ale i trochu natrhal ale drží pospolu. Za měsíc budu kupovat na 98% chevrolet cruze. četl sem že na poště mi ji vymění za novou. tak sem byl na poště a tam mi řekli že neví jak to je že musím jít na hlavní poštu na kladně a že si myslí že mi ji nedaj že se to mění jen když se mění celní sklo. tak prosím o radu ale je mi to směšné že mám dálničku za 1500kč a teď už je naplatná když prodám auto???? jinak smlouvy mám i dálnicku druhou část doufám že mě chápete děkuji za radu.
- Reklama
Re: dálniční známka
Na polícii ti to povedia na 100 % 

Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Ja som zazil opacny pripad. Predal som Espero aj z dialnicnou znamkou. A novemu majitelovi nepasovala SPZ na kupone. Policajt mu tvrdil, ze musi novu znamku kupit.
Ale mozno u vas su lepsie zakony ako u nas.
Ale mozno u vas su lepsie zakony ako u nas.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
Automatické zapínanie svetiel, cúvacie senzory.
ex ESPERO strieborná metalíza.
ex ESPERO modrá metalíza.
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Diagnostika Autel Maxidiag univerzal.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Hele na dálnici sem za celý život nepotkal hlídku, která by kontrolovala jestli máš na dálniční napsanou správnou SPZ k autu, na kterém je. Jediné co maximálně kontrolují je, jestli jí vůbec máš a to většinou za šera nebo v noci (odrazové reflexní prvky na známce). Takže se vůbec neboj a klidně si tu starou loupni na Cruzika a basta 

Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
nevim nevim,docela nesouhlasím a já osobně bych to radši neriskovalHonza H. píše:Hele na dálnici sem za celý život nepotkal hlídku, která by kontrolovala jestli máš na dálniční napsanou správnou SPZ k autu, na kterém je. Jediné co maximálně kontrolují je, jestli jí vůbec máš a to většinou za šera nebo v noci (odrazové reflexní prvky na známce). Takže se vůbec neboj a klidně si tu starou loupni na Cruzika a basta

Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
18lukin18 píše:nevim nevim,docela nesouhlasím a já osobně bych to radši neriskovalHonza H. píše:Hele na dálnici sem za celý život nepotkal hlídku, která by kontrolovala jestli máš na dálniční napsanou správnou SPZ k autu, na kterém je. Jediné co maximálně kontrolují je, jestli jí vůbec máš a to většinou za šera nebo v noci (odrazové reflexní prvky na známce). Takže se vůbec neboj a klidně si tu starou loupni na Cruzika a basta
Je to ověřené u kamaráda, který pracuje u dopraváků, že když už kontrolují dálniční, tak jen jestli ji máš – zbytek je jim šumec

Carthell Prg
Carthell Prg
18lukin18 píše:nevim nevim,docela nesouhlasím a já osobně bych to radši neriskovalHonza H. píše:Hele na dálnici sem za celý život nepotkal hlídku, která by kontrolovala jestli máš na dálniční napsanou správnou SPZ k autu, na kterém je. Jediné co maximálně kontrolují je, jestli jí vůbec máš a to většinou za šera nebo v noci (odrazové reflexní prvky na známce). Takže se vůbec neboj a klidně si tu starou loupni na Cruzika a basta
Ale je fakt, že u starého vozu sem tu dálniční nechal s autem, na Cruzíka sem dostal dálniční zadara

Carthell Prg
Carthell Prg
uvediem príklad.
Na aute sa rozbil čelné sklo .Po vimene skla nálepka bola poškodená.
Odlepenú nálepku aj s kupónom som zanesol na Slovenskú dialničnú spoločnosť kde to bez problémov vymenili.SPZ bola tá istá.
Kolegovi ukradli SPZ išiel na dopravný inšpektorát nahlásil krádež ,dostal nové SPZ. a s potvrdenim o vímene dialnična spoločnosť vymenila známku.
Na Slovensku je taký postup.
Na aute sa rozbil čelné sklo .Po vimene skla nálepka bola poškodená.
Odlepenú nálepku aj s kupónom som zanesol na Slovenskú dialničnú spoločnosť kde to bez problémov vymenili.SPZ bola tá istá.
Kolegovi ukradli SPZ išiel na dopravný inšpektorát nahlásil krádež ,dostal nové SPZ. a s potvrdenim o vímene dialnična spoločnosť vymenila známku.
Na Slovensku je taký postup.
Naposledy upravil(a) lomngi dne pon čer 18, 2012 12:56, celkem upraveno 1 x.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
takže si myslíte že to nepůjde. No ale je to pěkná prasárna no uvidíme raději se tam skočím zeptat a uvidím. Ale jestli mi ji nedají tak budu naštvaný.
pepulda píše:takže si myslíte že to nepůjde. No ale je to pěkná prasárna no uvidíme raději se tam skočím zeptat a uvidím. Ale jestli mi ji nedají tak budu naštvaný.
Tak za vyzkoušení rozhodně nic nedáš... a když to nepůjde tak jí nalep na starý auto a řekni si o 1500 víc

Carthell Prg
Carthell Prg
Murfiho zakony funguju.
Teba nik nekontroloval lebo si ju mal.
Tu je skor taky problem, ze niekto mal 3auta a preliepal si 1znamku.
Takze u nas dostanes pokutu ak ta najdu z nevypisanym kuponom. Podobne to bude aj ked nebudes mat rovnake cislo.
Takze u nas dostanes pokutu ak ta najdu z nevypisanym kuponom. Podobne to bude aj ked nebudes mat rovnake cislo.
ex EVANDA, strieborná metalíza svetlá,
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
LPG BRC sequent 24
DAEWOO MERCEDES McLAREN
LPG POZITIVE.
EGR NEGATIVE.
Vypravca píše:Murfiho zakony funguju.
No to jo, ale u nás ti, když už kontrolují dálniční známku, tak kontrolují jestli jí máš... koukají dalekohledem, který umí odrazit ty teflexní prvky na známce a když vidí, že jí má, tak tě nestaví a nekontrolují jestli máš správný čísla... Jako je jasný, že se může stát, že tě zastaví při nájezdu... ale to sem snad ještě nezažil... V sobotu sem píchl na na dálnici, zkontrolovali papíry a nazdar... ani SPZ, ani známku nic...
Carthell Prg
Carthell Prg
Podľa zákona 1 nálepka je určene na 1 auto. Prečo sa píše SPZ.
rozumnejšie riešenie by bolo uvádzať na kupon VINčislo.
Keby nálepka bola určena na kupujúceho tak by si daval rodné čislo.
Tak že keď predáš auto s nálepkou kupujúci može požiadať o vydanie kupóna na nové SPZ. ALE TY na nové auto starú známku nalepiť nemôžeš.
Tak že keď predáš auto s nálepkou kupujúci može požiadať o vydanie kupóna na nové SPZ. ALE TY na nové auto starú známku nalepiť nemôžeš.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
lomngi píše:Podľa zákona 1 nálepka je určene na 1 auto. Prečo sa píše SPZ.
Ano, ano zákon je zákon, ale já jen říkám, že sem zatím nikdy nezažil a neslyšel, že by kontrolovali na dálnici známku a jaký tam máš SPZtky

Carthell Prg
Carthell Prg