Třese se jak drahý pes
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Třese se jak drahý pes
když jedu po dálnici nad 130km/h, přenáší se do volantu vybrace. Kola už jsem nechal převážit a jsou ok, ale při 160 je to už nepříjemné, takové chování bych čekal u 15 let staré felicie. Dělá to ještě někomu? Mám 2.0 VCDI AT.
Orlando 2.0VCDI LTZ AT. Bílá.
- Reklama
Re: Třese se jak drahý pes
Cawko..ja som u mojho nic take nepocitil...ani pri 180km:) ..ani pri 160km/h....fakt newiem co to....
predtym mi to robilo na golfe..a mal som odtrhnuty silenblok na motore
predtym mi to robilo na golfe..a mal som odtrhnuty silenblok na motore
chevrolet orlando LT plus :)
Mě to dělalo při přebrání auta a stačilo převážit kola a bylo v poho.Další možnost o které mi ted říkal kamarád technik byla deformovane pneu díky špatné kvalitě jednalo se o Dunlop a při staní na prodejně se gumy ....zplacatily...golias píše:když jedu po dálnici nad 130km/h, přenáší se do volantu vybrace. Kola už jsem nechal převážit a jsou ok, ale při 160 je to už nepříjemné, takové chování bych čekal u 15 let staré felicie. Dělá to ještě někomu? Mám 2.0 VCDI AT.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Tak Tsoenami mi to vzal z klavesnice přesně tohle mě taky napadlo :idea:možná i špatně dotáhlé šroubyTsoenami píše:Mě to dělalo při přebrání auta a stačilo převážit kola a bylo v poho.Další možnost o které mi ted říkal kamarád technik byla deformovane pneu díky špatné kvalitě jednalo se o Dunlop a při staní na prodejně se gumy ....zplacatily...golias píše:když jedu po dálnici nad 130km/h, přenáší se do volantu vybrace. Kola už jsem nechal převážit a jsou ok, ale při 160 je to už nepříjemné, takové chování bych čekal u 15 let staré felicie. Dělá to ještě někomu? Mám 2.0 VCDI AT.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Pokud jsou to ty gumy tak je prý možnost nejdřive podhustit 1.5bar pul hod jezdit a pak naopak přehustit na 3bary a znova jezdit Nejlepe ale vydusit servis nevim kolik máš najeto ale at se starají hodně štěstí
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Poky Ul píše:Tak Tsoenami mi to vzal z klavesnice přesně tohle mě taky napadlo :idea:možná i špatně dotáhlé šroubyTsoenami píše:Mě to dělalo při přebrání auta a stačilo převážit kola a bylo v poho.Další možnost o které mi ted říkal kamarád technik byla deformovane pneu díky špatné kvalitě jednalo se o Dunlop a při staní na prodejně se gumy ....zplacatily...golias píše:když jedu po dálnici nad 130km/h, přenáší se do volantu vybrace. Kola už jsem nechal převážit a jsou ok, ale při 160 je to už nepříjemné, takové chování bych čekal u 15 let staré felicie. Dělá to ještě někomu? Mám 2.0 VCDI AT.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
To neznamená , že jsou převážený , že jsou převážený dobře, vlastní zkušenost, na kolech chybělo 30 gramů, dělal to značkovej servis pak to udělal garážník a pohodagolias píše:když jedu po dálnici nad 130km/h, přenáší se do volantu vybrace. Kola už jsem nechal převážit a jsou ok, ale při 160 je to už nepříjemné, takové chování bych čekal u 15 let staré felicie. Dělá to ještě někomu? Mám 2.0 VCDI AT.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
no nevim. ale rozhodně nehodlám objíždět 10 pneuservisů, jink jsou tam obutý Continental sport contact 3
Nejezdi do značkových / šetří na kalibraci, Carena je toho příkladem/, zajeď někam za soukromníkem ať shází závaží a převáží znovu. Osahej běhoun jestli tam není bublina nebo rozjetej kord pneu, víc neporadím.Třepání kol je většinou od špatnýho vyvážení, víc nevím.
Edmund Burke
Edmund Burke
Souhlasím s Ládínkem mě to tenkrát poprvé převažovali u chevroletu a k ..... pak jsem jel do druhého pneuservisu a vše bylo v poho
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Nemáš v podpisu a je to tu zase bydliště kdyby jsi měl jako že nemáš ostatní by ti poradili třeba kam zajet, za mě v okolí Brna pneuservis Blažovice dej do vyhledače a máš pan Drozd a je po problému.
Edmund Burke
Edmund Burke
Já jsem z Přerova a s pneuservisama nemám problém znám je v okolí všechny, nemám čas pořád zkoušet jaký, který kolo, závaží, prasklina, bublina, proleženina, proto jsem si k.... koupil nový auto abych se nemusel s ničím jeb.. ! Zitra to zkusim převážit všechno max přehodim kola ze předu do zadu.
Taky mě to sralo řešil jsem 14dní jinak to auto jede přes 220km a drží jak přibitégolias píše:Já jsem z Přerova a s pneuservisama nemám problém znám je v okolí všechny, nemám čas pořád zkoušet jaký, který kolo, závaží, prasklina, bublina, proleženina, proto jsem si k.... koupil nový auto abych se nemusel s ničím jeb.. ! Zitra to zkusim převážit všechno max přehodim kola ze předu do zadu.
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
Vibrace vozu za jízdy může způsobovat řada věcí. Kola jsou tou první, ale vliv má i geometrie podvozku, brzdové kotouče a diferenciál. K posouzení problému je potřeba vědět víc informací, např. kdy ten problém začal, zda se jezdí s autem providelně, jsou tam předepsané disky a pneumatiky...I v pneuservisech řadu věcí podceňují. Když vyvažovačka okazuje OK nemusí být vůbec nic ok
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ