Som tu nový a potreboval by som pomoc ohladne mojej Nubiry 1997 1.6 16V benzín.
Problém začal asi pred rokom keď som mal problém naštartovať. Motor točilo ale nenabehol. A keď tak iba trochu zabrblal a potom znova zhasol. Asi po 4 min. štartovania nabehol. Tak som auto dal do autorizovaného servisu chevrolet v BA a tam mi automaticky povedali že to je palivové čerpadlo. Čo bola asi aj pravda, lebo v druhej polohe kľúča nebolo počuť palivové čerpadlo. Výmena palivového čerpadla ma vyšla na cca 180e. Problém bol vyriešený, palivové čerpadlo si spokujne bzučalo v druhej polohe kľučika a všetko bolo ok. Súčastne s čerpadlom sa menili aj sviečky a palivový filter.
Tak prešiel necelý rok a keď tu zrazu počas jazdy auto stratilo výkon a zhasol motor. Keď som sa pokúšal naštartovať tak znova som nepočul čerpadlo. Rovnaký problém. Asi 4 min štartovania a motor nabehol.Toto sa mi stalo niekoľko krát. Tak som si sám zohnal nové palivové čerpadlo a som si ho vymenil. 2 týždne ok a znova. Počas jazdy už nezhasína, ale keď chcem studený motor naštartovať tak iba točí štartér motor a nič. A v druhej polohe zas nepočuť čerpadlo. Už som z toho zúfalý

Tak ja už neviem....
Please help...