Mám problém s otevíráním kufru. Podložka pod SPZ zasahuje do zámku kufru a tím znemožnuje klíčem kufru otevřít. Napadlo mě kousek toho plastu upilovat a stávající podložka se mi líbí a nová se mi kupovat nechce. Kdyby měl někoho ještě nějaký nápad, budu ráda Děkuji.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
klm121 píše:Stačí vytiahnuť SPZ von, a uvoľniť skrutky na podložke a trochu ju posunúť, otázka chvíle
To mě nenapadlo O víkendu se do toho pustím. Díky.
Scorpion.11 píše: osobně jsem to ještě ani nepoužil a prozatím jen a pouze dálkově otevírám
Štve mě to třeba v garáži, kde je omezená možnost hnutí a pak při nákupu, pokud se mnou nikdo nejede, protože mám vždycky štěstí, že narazím na někoho kdo se mi "somruje" do auta.
Aha tak to jsem pochopil špatně , ale i tak to nahoru neposune, je tam tip,top, sám jsem měl tenhle držák SPZ a vyměnil jsem ho za ten se zkosenýma hranama Chce to zkusit, většinou jak se u držáků drbe s tím s tím uchycení značky v plast rámečku tak se něco ulomí
Přílohy
1297765901901.jpg (51.1 KiB) Zobrazeno 4542 x
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
já tam mám stále origo rámeček a super sedí nic jsem nemusel posouvat
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Scorpion.11 píše:Tak zde má originální podložku co jsem dostal i s autem a tu koupenou v Polsku chrom podložku a zámek je vždy volně dostupný
Origo je pěkná a ta chromová ještě lepší. BTW to stříbrné/chromové na zadním nárazníku je parádní. Dívala jsem se na netu, ale nějak nevím pod čím to hledat
Soudruzi ( BS Auto ) hold udělali chybu . A až se naštvu nejspíš koupím taky chromovou.