Tak se Marphy takhle jednou večer rozhod, že své origošky 17ky kola neprodá a změní si je k obrazu svému, přátelé neptejte se mě, jak jsem to udělal, je to mé výrobní tajemství, ale foto pro inspiraci sem házim představuji vám matt cruze rims pod ně ještě musím nabarvit třmeny na zlato a koupit nějaké ulítlé čepičky na ventilky a budu spokojenej a stastnej
Marphyho Chevrolet Cruze alias CARBON CRUZE nyní v cela jiném vzhledu
Veľmi pekne si to urobil. Sa ani nedivím že si sa takto rozhodol, lebo zo všetkých diskov na Cruza sa mi aj tak najviac páčia tieto originálne 17-ky. Fakt jedničkové
Marphy vy*er se na cepicky ventilku a kup si skryte ventilky, ja je mam uz na 3.aute za ssebou a sem max. spokojenej, nejdou vubec videt a mas jistotu ze ti nebudou male decka krast ozdobne ventilky... cena je uplne zanedbatelna a kdyz vemes cerne tak to bude uplna lahoda, jinak velky nahoru.... tohle se mi moc libi....mat je nejlepsi...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.