žárovky Cruze
Moderátor: Blue Lanos
žárovky Cruze
Zdravím. prosim Vás kolegové co má Cruze za typ žárovek v předních mlhovkách? vypadají jako h7 ale to nebudou. a jak se mění? chtěl bych osadit osram night breaker plus.
dále co je za typ v zadních blinkrech. tam je taková veliká celoskleněnka.
dále chtěl bych osadit diodami vnitřní osvětlení interiéru na spropnici. nevíte co je za žárovky v čtečkách a v hlavní lampičce? a hlavně jak se to mění? nechci tam pokusem hned něco zkur.....
dále co je za typ v zadních blinkrech. tam je taková veliká celoskleněnka.
dále chtěl bych osadit diodami vnitřní osvětlení interiéru na spropnici. nevíte co je za žárovky v čtečkách a v hlavní lampičce? a hlavně jak se to mění? nechci tam pokusem hned něco zkur.....
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Reklama
Re: žárovky Cruze
Franto v mlhovkách jsou H11, při výměně musíš sundat zespodu auta plastový kryt.
Pak se tam rukou dostaneš je to kousek na těsno ale dá se. Pak stačí uchopit žarovku a otočit do strany (už nevím do které ) vytáhnou s mlhovky a odpojit žárovku a vyměnit. Stejný postup naspátek.
Co je v zadních blinkrech nevím tipoval bych P21W 12V ale možná se pletu tam jsem je ještě neměnil.
Interiery myslím jsou tý samé jako v osvětlení spz-ky, s paticí T10 12V, stačí nožem s boku vyloupnout krytku a vymenit, krytka je jenom zacvaknutá.
Tak hodně štěstí při výměně
Pak se tam rukou dostaneš je to kousek na těsno ale dá se. Pak stačí uchopit žarovku a otočit do strany (už nevím do které ) vytáhnou s mlhovky a odpojit žárovku a vyměnit. Stejný postup naspátek.
Co je v zadních blinkrech nevím tipoval bych P21W 12V ale možná se pletu tam jsem je ještě neměnil.
Interiery myslím jsou tý samé jako v osvětlení spz-ky, s paticí T10 12V, stačí nožem s boku vyloupnout krytku a vymenit, krytka je jenom zacvaknutá.
Tak hodně štěstí při výměně
Carthell Prg
H11 to je super. protože sem na skle mlhovky vyčetl H8 a ty se v nightbrakeru nedělají.
H8 ??? koukal jsem že jsou s H11 podobné, já kupoval myslím tyhle
http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zar ... -s22733303
Ale až budu u auta tak se podívám co jsem vlastně měnil, už je to dlouho a už si přesně nepamatuji.
Kousek si mě zmatl s tima H8
http://tuning.autodoplnky.cz/tuning-zar ... -s22733303
Ale až budu u auta tak se podívám co jsem vlastně měnil, už je to dlouho a už si přesně nepamatuji.
Kousek si mě zmatl s tima H8
Carthell Prg
No fakt dole na skle je H8 jojo jsou podobné.
jinak díky, stropní osvětlení už osazeno bílejma SMD LEDkami. ale lépe to jde když dloubeš ty delší hrany.
no k těm blinkrum ve předu jsou klasické 21W žluté s kovovou paticí. ty v diademu prodávají ty už mám, ale vzadu jsou žluté normálně celoskleněné něco jako do parkovaček ale o hódně větší a ty v diademu asi neseženu. a vyvyklat to zadní světlo když mrzne to je něco pro prsty:-)
jinak díky, stropní osvětlení už osazeno bílejma SMD LEDkami. ale lépe to jde když dloubeš ty delší hrany.
no k těm blinkrum ve předu jsou klasické 21W žluté s kovovou paticí. ty v diademu prodávají ty už mám, ale vzadu jsou žluté normálně celoskleněné něco jako do parkovaček ale o hódně větší a ty v diademu asi neseženu. a vyvyklat to zadní světlo když mrzne to je něco pro prsty:-)
Dnes objednávám http://tuning.autodoplnky.cz/zarovky-ph ... s168203822 . Doufám, že budou OK. Četl jsem dost kladných názorů. V balení by měly být i parkovačky tak si nebudu kazit efekt.
Chevrolet Cruze 1.8LTZ WTCC RedVelvet + Navi + Kožené čalounění v cihlové barvě, K&N filtr
Ty sem měl na Nexii a dovolim si říct že nic moc. po krátké době jedna praskla a bělejší světlo než tyhle dělají Osram Cool Blue
Jako první jsem koupil Osram Cool Blue a nebyl jsem s nimi moc spokojen, po týdnu jsem si koupil Philips BlueVision (na základě kladného hodnocení na foru) a jsme s nimi zatím velice spokojen. Ale je to věc názoru, každému může vyhovovat něco jiného. Modrá parkovačka v balení rozdíl opravdu udělala ale před týdnem jsem koupil 13LED/3SMD bílou a to se prostě nedá srovnat.. Do budoucna uvažuji o předělání na xenony.
Jinak zprvu jsem byl také na vše hrozně opatrný ale nesmíš se toho bát na vše musíš prostě použít sílu (u vnitřího osvětlení jsem se také bál ale pak jsem tam vrazil šroubovák a šlo to samo)
V současné době řeším stejný problém a to je výměna mlhovek! už jsem koukal pod auto a snad to pujde no (je tam nějaký hvězdicový šroub) ale prý stačí jen odšroubovat vždy jen kousek a vyndáš to.. nemusíš sundavat celý spodní kryt. Zítra to chci hodit na hever a konečně se tam podívat protože každý tvrdí něco jiného a sám něvím co mám koupit jestli žárovku H8 nebo H11 .. řešil jsem tu až jak tady tak jsem koukal i na nějaká "nečeská" fora a tam někdo napsal, že pro evropu to jsou H8 ale rusáci tam maj H11..
Jinak zprvu jsem byl také na vše hrozně opatrný ale nesmíš se toho bát na vše musíš prostě použít sílu (u vnitřího osvětlení jsem se také bál ale pak jsem tam vrazil šroubovák a šlo to samo)
V současné době řeším stejný problém a to je výměna mlhovek! už jsem koukal pod auto a snad to pujde no (je tam nějaký hvězdicový šroub) ale prý stačí jen odšroubovat vždy jen kousek a vyndáš to.. nemusíš sundavat celý spodní kryt. Zítra to chci hodit na hever a konečně se tam podívat protože každý tvrdí něco jiného a sám něvím co mám koupit jestli žárovku H8 nebo H11 .. řešil jsem tu až jak tady tak jsem koukal i na nějaká "nečeská" fora a tam někdo napsal, že pro evropu to jsou H8 ale rusáci tam maj H11..
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
Follow me: www.facebook.com/pages/Daniel-Dvoracek-planespotter/260478763995647
xenony do original parabol nedavej, to je nejvetsi hnusarna co muze byt, kdyz uz tak kup aspon svetla s cockou jako ja a mas po problemu, ale v parabole to je masakr kdyz ti s tim nekdo vecer zasviti do xichtu
jinak urcite tam budes mit H8 a fakt je vymena za 10min prace...
jinak urcite tam budes mit H8 a fakt je vymena za 10min prace...
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
Prodám : pružiny H&R -30mm
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
.. já to předělaný viděl jenom přes den, mi to ukazoval nějaký chlap v servisu, když jsem tam byl kvůli diodám do blinkrů.. ale večer je to teda masakr jo? .. no tak s čočkou vypadaj určitě i líp ale co tady seženu? maximálně na ebay.. nebo kde si je ty kupoval?? hlavně to už je trochu i jiná investice..
Na žárovky do mlhovek jdu teď
Na žárovky do mlhovek jdu teď
Chevrolet CRUZE 2.0 LTZ HatchBLACK; Anthracite Matte Metallic wrap; 17" rims - Chevrolet special EDITION; Carthell Prg
investice to je ale bohuzel bud je chces nebo ne ja je kupoval z ameriky pres ebay...a jak rikam, ja jak takhle potkavam lidi tak zapnu zase vepredu vse co mam ja, a myslim ze ted s novyma svetlama dostane ten clovek poradnou sadu... bixenony + xenony v mlhovkach ho poradne oslepi
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
tak ono i kolikrát origoš xenony na blbý Octavii docela slušně oslňujou.. soudruzi to montují nějak prapodivně ... no na ebay seženeš holt všechno akorát nevim jak je to s tou homologací a hlavně já nesmím dokud neni auto moje do něho zasahovat..
Jinak kdy je tam hodíš ty? fakt mě zajímá jak to bude vypadat.. hlavně ten difuzor se mi ukrutně líbil. A zadní si objednal jaký? Já na toho svýho Hatche neseženu nic ani na ebay, tak jsem tam hodil aspoň tu diodovou hvězdu a vypadá to fakt dobře.. ted ještě řešim výměnu všech směrových světel.. díky malému odběru musim do toho vložit odpory a oranžových diod se taky moc nedělá, takže to bude stát 2litry a to mě stálo tónování oken
Jinak kdy je tam hodíš ty? fakt mě zajímá jak to bude vypadat.. hlavně ten difuzor se mi ukrutně líbil. A zadní si objednal jaký? Já na toho svýho Hatche neseženu nic ani na ebay, tak jsem tam hodil aspoň tu diodovou hvězdu a vypadá to fakt dobře.. ted ještě řešim výměnu všech směrových světel.. díky malému odběru musim do toho vložit odpory a oranžových diod se taky moc nedělá, takže to bude stát 2litry a to mě stálo tónování oken
ja uz tam mam svetla i dufuzor, mrkni na muj topic do Vase auta
www.chevy.tym.cz
www.chevy.tym.cz
Já už jsem tam zabrousil včera večer.. málem jsem se po*ral :DDDD .. je to fakt libovka.. hele ty máš přední RZ přímo na blatníku nebo tam máš takovou tu plastovou srágoru?
Já mám v hlavních světlech Osram Night Breaker Plus a po týdnu mi praskla jedno dálkové vlákno. jestli svítily půl hodiny celkem ty dálkové. A prej pluska vydrží víc než generace před. To jo.
No právě chci ty nightbrakery i do mlhovek ale nedělaj H8 ale H11 tak mě moc zajímá jestli tam jde i H11 ta žárovka vypadá stejně.
Xenony do těhle parabol nedávej. to je prasána sežeň si aspon čočkové světla když už nic. A taky pokutka možná,:-) Ale cruze svítí nádherně tak si myslim že xenony jsou zbytečné.
Podmínky xenonu. Xenon paraboly s ozn. DC, Nebo HC DC, automat. naklápění světel, tlakové ostřikovače.
No právě chci ty nightbrakery i do mlhovek ale nedělaj H8 ale H11 tak mě moc zajímá jestli tam jde i H11 ta žárovka vypadá stejně.
Xenony do těhle parabol nedávej. to je prasána sežeň si aspon čočkové světla když už nic. A taky pokutka možná,:-) Ale cruze svítí nádherně tak si myslim že xenony jsou zbytečné.
Podmínky xenonu. Xenon paraboly s ozn. DC, Nebo HC DC, automat. naklápění světel, tlakové ostřikovače.