světelné čidlo
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
světelné čidlo
Prosím jak se aktivuje světelné čidlo? Pokud mám zapnutou funkci zapínání světel při odemčení auta, tak mi světla svítí i ve dne pokud odemykám, díky
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
- Reklama
Re: světelné čidlo
Čidlo se nijak neaktivuje. Máš spínač světel na AUTO? To čidlo je dost citlivé takže mu asi stačí šero a reaguje.
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
Aha tak to asi reaguje na ten český smog a mlhu
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
To čidlo je citlivé úplně správně
Světla totiž nemají svítit pouze v noci, ale i za snížené viditelnosti, což třeba zrovna ta mlha a smog je
Světla totiž nemají svítit pouze v noci, ale i za snížené viditelnosti, což třeba zrovna ta mlha a smog je
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Staci kdyz cesta vede lesem, tak se svetla roznou a pri vyjezdu na otevrenou cestu zhasnou
Nemáte už aj vy povinné celoročné svietenie? Odkedy my áno, zhasínanie svetiel neriešim
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Ano mame.
Me ve dne sviti ty "parkovacky" a jak se seseri tak se roznou "potkavacky"
Me ve dne sviti ty "parkovacky" a jak se seseri tak se roznou "potkavacky"
Poradíte mi, k čemu je toto čidlo?
- Přílohy
-
- cidlo.jpg (24.55 KiB) Zobrazeno 5545 x
Predná časť je svetelný senzor a vzadu je stavová dióda alarmu...
Edit: mimochodom, ide o častý zdroj rezonancií v aute, ja som sa s tým porátal už dávnejšie...
Edit: mimochodom, ide o častý zdroj rezonancií v aute, ja som sa s tým porátal už dávnejšie...
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
- Budvyk.cz
- Kontaktovat uživatele:
To já si nastavil svícení až po nastartování, ale je pravda když lezu do auta v garáži nebo v tmavém prostředí tak čidlo rozsvítí světla hned po otočení klíče
Budvyk.cz
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
Škoda 125 GLS
Favorit 136 LS
Hyundai Lantra combi 1,6 16V
Peugeot 307SW 2Hdi
Hyundai i30CW 1,6 16V (nyní)
Chevrolet Orlando 1,8LTZ (nyní)
tohle cidlo snima hodnotu svetelneho jasu z nebe a je tam cervena kontrolka alarmu.slaza píše:Poradíte mi, k čemu je toto čidlo?
je namireno nahoru a pokud je obloha zatazena, ci uz je sero, nebo tma, tak se prepne na nocni osvetleni.
Ja to poznam dobre na displeji navigace, kdyz je den, display je bile podsviceny, kdyz je vecer, tak je modry.
V denim rezimu nefunguje reguace svetelneho podsviceni palubni desky, to funguje v rezimu AUTO pouze v pripade, ze je aktivovan cidlem vecerni rezim.
v pripade vjezdu do tunelu, nebo pod most cidlo na oblohu uz nevidi a neprijima z nej svetelny tok, tak se prepne do nocniho rezimu.
Test si muzete udelat sami, staci dat ruku nad cidlo a to si bude myslet ze je noc
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
A předávací technik mi říkal, že je to pohybové čidlo. Když jsem se ptal, kde se vypíná, tak říkal, že si to musím nastudovat.
...toho technika pozdravujemslaza píše:A předávací technik mi říkal, že je to pohybové čidlo. Když jsem se ptal, kde se vypíná, tak říkal, že si to musím nastudovat.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Tak to je muž na správném místěsmire666 píše:...toho technika pozdravujemslaza píše:A předávací technik mi říkal, že je to pohybové čidlo. Když jsem se ptal, kde se vypíná, tak říkal, že si to musím nastudovat.
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
Asi budu za blbce ale dnes jsem zjisti že pokud je normální počasí(není tma ani mlha nebo smog) tak při automatickém svícení se po zapnutí předních mlhových světel zhasnou potkávačky a svítí pouze mlhovky+parkovačky. Po zakrytí světelného senzoru se rozsvítí i potkávačky. Já se ptám PROČ má to snad suplovat denní svicení??????
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ + 18" bílá