Je to vážně pekelné autíčko s úžasně nekonvenčním vzhledem, v tom bude asi také zádrhel s tou cenou, navíc ceny chevroletů šli za poslední dva roky na úplně jiná čísla, vždyť captiva, která se v plný náloži před dvěma lety pohybovala přes milion se dá dnes pořídit za 800 tisíc.
Mám HHR dovezené a servisované českým prodejcem, s náhradními díly není žádný problém a s autem také ne, a neočekávám že by tento motor někdy zklamal, je to věčné..
Jen mě už omrzel a tak ho posílám do světa
Inzerát Chevrolet HHR LT, 2.4 automat, zakoupeno v CZ Chevrolet - Nabídka - [26.9. - 22:09]
Prodám Chevrolet HHR, 2.4 - 125kW, oranžová metalíza, r.v. 2008, v provozu od 06/2008, najeto 62.000km, zakoupeno v Chevrolet salónu CZ, pravidelný servis pouze v Chevrolet, servisní kniha, výbava LT, automatická převodovka, aut. klimatizace, ABS, ASR, 8x airbag, multifunkční volant, tempomat, samostmívatelné zpětné zrcátko, 4x el. okna, alarm + centrál na DO, kožené sedačky, sedačka řidiče el. nastavitelná, přední sedačky vyhřívané, pískováná skla, el. šíbr, originál rádio s CD přehrávačem, stupačky, zadní spoiler, originál koberečky + vana v kufru, originál 17" al. kola, sada 16" zimních al. kol vč. ventilků pro sledování tlaku v pneu (též letní sada),
Jméno:_
Telefon: 773105883
Lokalita: 503 27 Hradec Králové
Cena: 249 000
docela mě zaujalo tohle pekelné autíčko s úžasným vzhledem. Dá se sehnat ojeté z roku 2009 již za 200 tis. a mě by zajímalo v čem je zádrhel, že jeho cena klesne za dva roky o takovou dardu. Hlavně mě zajímá, jakou má podporu v Evropě a nejlépe v ČR. Jak je to s dostupností náhradních dílů a servisů. Jaké jsou ceny náhradních dílů a servisů u těchto aut. Pak jsem se tady nikde nedočetla, jaká je reálná spotřeba benzínu a jestli jste někdo předělával tohle autíčko na LPG, taky by mě pak zajímala cena a kolik si bere LPG/100km.