prosím o pomoc - radu, mám na autě zamčený kufr, nevím co se děje, klíčem to nejde odemknout
zkusil jsem se tam dostat zevnitř, ale nepovedl se mi sundat tapec, mám vymontované je ty dva vnitřní úchyty (madla) a bohužel neprotáhnu tou malou dírou ruku až k zámku
Nemá někdo nějaký dobrý nápad, jak to otevřít zevnitř? Předem díky za rady, za pomoc.
zamčený kufr N II kombi
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Re: zamčený kufr N II kombi
Na nubire I, neviem ako sa II lisi od I som mal problem dat tapaciry dolu aj pri otvorenom kufri. Najma ked niektore koliky boli jednorazovky a ine zase uz niekto urval aj ked to neboli jednorazovky. Jeidne skusit odtiahnut vrch tapaciru a prestrcit tade ruku a potiahnut za tiahlo na zamku, lenze ak sa nieco potento v zamku tak to asi nepomoze. Na otcovej nubire je slaba pruzinka v zamku, takze sa plastovy zobak, tiez trosku vydraty nie vzdy preklopi tak aby sa zamok uplne odistil. Potom treba otvarat kufor na viac krat cez dialkove.
Re: zamčený kufr N II kombi
už jsem to pořešil, no já - dětská ruka se tam vejde .... takže tím madlem na levé straně (z kufru) je to blíž k zámku se dá zatáhnout za táhlo k zámku, ono to zlobilo už delší dobu, tak mě to teď donutí ten zámek dát nový