Hladinu benzínu ukazuje OK, kontrolka rezervy se rozsvítí opravdu jen vyjímečně a na krátkou dobu, semtam zeslábne, pak svítí normálně a pak zase nenávratně zmizí...
Má někdo podobný problém, jak to řešit?

Moderátor: Blue Lanos
Hmm, chytrá příručka... Mě se rozsvítí tak při 0,75l v nádrži. A možná ani to ještě neblackjohn píše:Mě se za 25tkm rozsvítila jen jednou a to jsem jí chtěl vyzkoušet, podle příručky se rozsvítí při 7,5l v nádrži. A taky mi pohasínala.
xtechnik píše:Za ten rok a půl, co mám Tacumu se mi hladové oko rozsvítilo asi jen dvakrát a to za poslední měsícNě že bych měl stále plnou nádrž, právě naopak.. Co je kde špatně, že se nerozsvítí?
Hladinu benzínu ukazuje OK, kontrolka rezervy se rozsvítí opravdu jen vyjímečně a na krátkou dobu, semtam zeslábne, pak svítí normálně a pak zase nenávratně zmizí...
Má někdo podobný problém, jak to řešit?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sandri tak ty jses jeden z mala pripadu kdy je v haji ten snimac v nadrzi.sandruš píše:Vám se někdy rozsvítí..Měse nerosvil ani když mi došel Benzín.Co mám Tacumu ani jednou nesvítila :-/
palikx píše:sandri tak ty jses jeden z mala pripadu kdy je v haji ten snimac v nadrzi.sandruš píše:Vám se někdy rozsvítí..Měse nerosvil ani když mi došel Benzín.Co mám Tacumu ani jednou nesvítila :-/
Kde bydlíš a jakou máš Tacumu? Já mám 1,8 a hladové oko funguje bez problému.berkym píše:Tak vyzerá to, že nie som sám, komu nesvieti hladové oko...
Ke´dže jazdím na plyn, tak stabilne mám v nádrži "pavučiny". Raz som sa rozhodol, že chcem vidieť ako to svieti a jazdil som čo to dá. Ručička bola dobré 3mm pod 0, a nič. Nakonie som jedného dňa nenaštartoval a to som vedel, že v nádrži už fakt nič nie je. ..
krytku nad hmlovkami som vybral no musím sa popasovať so samotným krytom lebo ku konektorom sa nedostanem. Nemám miesto sa tam rukou dostať. Čiže je to len nacvaknuté, to som chcel počuť.sandruš píše:Musíš odpojit vypínač od mlhovek.Celé jeto nacvaklé.Játo nedávno montovala z vraku..A ještě jeto přišroubované pod regulátorama topení ..Musíš to taky vyndat pomocí šroubováčku.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |