Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
To já mám taky dvaKrtek píše:Já teda nevim ale ona se dá sedačka nějak vyprat ? Potahy beru jako základ (samosebně nějaký rozumně ladící k barvě auta). A od doby co máme malýho Vřískota, chápu jejich význam tuplem. Na Nubiře mam první potahy už během 144 tis km prošoupaný a lítaj z nich cáry. Nerad bych to viděl na sedačkách a řešil potahama potom.
...no musim suhlasit.. napriek tomu, ze dieta vozim v aute uz 3 roky, nikdy som neriesil problem spinavych sedaciek ... nepotreboval som ich v Leganze, nepotrebujem ich ani teraz v novom.. a to nemozem povedat, ze by krpata bola nejak velmi cistotna.. ale cez detsku autosedacku sa to na sedadlo skratka nedostane.. vsetko skonci na tricku, na detskej sedacke, na nohaviciach atd.Hanzy píše:Me nejak unika logika davat na sedadla nejake hadry a schovavat pekne originalni sedadla ktere ladi s interierem.
Muj nazor je na tohle takovy ze si uziju krasnych novych sedadel a potahy at si da nekdo jiny nebo ja sedadla za dobu uzivani neznicim a kdyby tak pak dam az krasne nove potahy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |