Obraciam sa na Vás s prosbou o radu. Rozhodol som sa prestavať svoju Evandu na LPG (spotreba je v dnešných časoch drahého benzínu niekedy bolestivá pre peňaženku - poznáte to určite)
Má niekto z Vás dobrú referenciu na montážne stredisko v BA, prípadne západné Slovensko? Na čo si treba dať pozor? O technológiách už bolo na fóre písané, no samozrejme sa nenahnevám, keď mi napíšete Vaše skúsenosti

Ešte ma zaujíma, či pred montážou mám vykonať špeciálny servis/údržbu vozdila? Už nejakú dobu ma trápi mierny únik oleja (0,1l - 0,2l na 1000km, dosť to závisí aj od spôsobu jazdy, pravdepodobne ho páli-možno krúžky?) a občas mám pocit že niektoré čidlá trochu blbnú (napr. pri štartovaní zvykne skočiť ručička tachometra hore) - veci, ktoré priamo neovplyvňujú jadu (na poslednej servise mi tvrdili, že je všetko OK, že sa mám na to zatiaľ vykašlať-zmeniť servis alebo im veriť?). Nakoľko som čítal, že ak má auto problém a pri benzíne sa prejaviť nemusí, tak pri prepnutí na LPG as môže prejaviť v plnej nádhere.
Ďakujem všetkým, ktorí si nájdu čas na odpoveď.