ludkovia pomoc.Poradte my prosim vas

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
tomik1200

ludkovia pomoc.Poradte my prosim vas

Příspěvek od tomik1200 »

Zdravím potreboval by som poradiť,predchádzajúci majiteľ my tvrdil že samu moja nexika prehriala a rad by som sa spýtal čo by my mohlo odísť či sa pokaziť? Niečo v motore klepká a keď počúvam ide to asi tak z 3-4 valca ale ťah to ma dobrý. Čím to asi je aj zle my to spaľuje keď prídem na emisnú tak najprv je všetko oka len keď pridá plyn tak sa všetko rozhasí neviem čim to môže byt.Ten mechanik si mysli že v elektrike a druhy my tvrdi že katalizátor tak fakt neviem,lebo aj predchádzajúcemu majiteľovi to skapínalo ale on keď bol rozbehnutí zaradil rýchlosť a auto naštartoval a skúste my prosím vás poradiť
Reklama

tomik1200

Re: ludkovia pomoc.Poradte my prosim vas

Příspěvek od tomik1200 »

A nevie my niekto poradit ako zamezit klepaniu ventilov
alvin
Kontaktovat uživatele:

Re: ludkovia pomoc.Poradte my prosim vas

Příspěvek od alvin »

Ak sa motor prehreje,teda ľudovo povedané "uvarí" zvyčajne odíde tesnenie pod hlavou valca :( to klepkanie by musel počuť odborník,ak si z BA,alebo okolia skús sa nakontaktovať na Vlada alias JRD McLARENa cez SZ
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“