Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tsoenami píše:Mužu všem jen doporučit at při podobné závadě volají asistenc a ne servis
chevrolet orlando LT plus 2vdci 163ps
Koukám, že nejsem jediná kdo má špatnou zkušenost s panem Novákem v Teplicích. Já si tam nechala dělat tažné zařízení a po zjištění, že mi odřeli nárazník se semnou nikdo nebavil dvě hodiny. Po velkém dohadování jsem z nich dostala alespoň slevu, ale to chování a přístup servisu je opravdu žalostné. Jinak prosím o radu, kam na pravidelné prohlídky v okolí Ústí nad Labem.Tsoenami píše:Ohroženo snad nic nebylo jen vlastně neplnilo turbo a motor se přepl do nouzového režimuna dálnici jet pak max 15km hod bylo super
na te hadici našli 2cm diru prý vada z výroby.Stane se jen ten přístup chevroletu který ze mě udělal blbce že když mi svítí-navštivte servis je to chyba tam dojet musím se nechat odtáhnout(100m od servisu
) že pak nemám narok na náhradni auto když to auto je podle nich pojízdné.Po mém řevu mi nakonec Autotip náhradní auto bezplatně pujčil ale to už jsem vytáčel centralu chevroletu v čechách
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |