Záhadný mikrospínač
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Záhadný mikrospínač
Dokáže mi někdo poradit?? Mám vedle sedadla řidiče , jakoby u prahu , je to součástí té plastové prahové lišty, nějaký mikrospínač pod gumovou ploškou ( ta se mačká, a cvaká to). Na nic to nefunguje , nic to neovlivňuje. myslel jsem , jestli to není uzamčení kufru , ale nic.... . V každém případě je to originál z výroby !!! Už jen pohle toho výlisku plastové hrany prahu.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Záhadný mikrospínač
Že by zapínač přívodu paliva? Při nárazu auta zafunguje nouzový vypínač paliva. Tímhle se dá ručo zapnout. Myslím, že je to ono... Přeji ti, abys nemusel funkčnost nikdy ověřit v praxi
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Tak to fakt slyším poprvé, ale známý má tu samou NUBIRU I , 1.6 , 16v rok taky 98 taky kombíka a co myslíte ..- nemá to tam.....
Ne teďka vážně , co to je??????? To palivo , jak píše Ondras ???
Ne teďka vážně , co to je??????? To palivo , jak píše Ondras ???
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Já mám dojem, že tam něco podobného mám taky. Až přijdu dnes večer domů kouknu do auta a pak do manuálu jak francouzkého tak českého a to by v tom byl čert, aby jsme na to nepřišli
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Tak jsem se koukl a mám to tam.Hledal jsem v českém manuálu, ale zřejmě jsem tyhle tránky při focení vypustil. Zkusím je dofotit. Ale ve francouzském manuálu je cosi o obnovení přerušení a o palivu. Domnívám se, že je to opravdu obnovovač přerušení dodávky benzínu.
Tu stránku z francouzského návodu jsem dal do fotogalerie Nubira, třeba někdo vládne francouzsky a upřesní to.
[/img]
Tu stránku z francouzského návodu jsem dal do fotogalerie Nubira, třeba někdo vládne francouzsky a upřesní to.
[/img]
To jsem psal já, nějak mi to nepřihlásilo? Zřejmě máme (my ti s tímto spínačem) nějaký bezpečnostní ventil, který se aktivuje asi společně s airbagy nebo tak a vypne benzínovou pumpu. A tímhle se dá dodávka paliva znovuobnovit. Tu stránku jsem hodil do fotogalerie Nubiry.Anonymous píše:Tak jsem se koukl a mám to tam.Hledal jsem v českém manuálu, ale zřejmě jsem tyhle tránky při focení vypustil. Zkusím je dofotit. Ale ve francouzském manuálu je cosi o obnovení přerušení a o palivu. Domnívám se, že je to opravdu obnovovač přerušení dodávky benzínu.
Franto poraď jak sem přímo do příspěvku dát obrázek, už jsem se ptal ale odkázali mi do sekce admin, ale tam jsem to nenašel. Můžeš i SZ, nebo na mail, abychom neotravovali ostatní.Dík moc
Zrovna na to koukám , je to asi vono... frantícky sice neumím , ale logicky to odpovídá , jsou tam slova jako GAS -palivo a Lock - zavřeno.
Kluci díky , doufám, že to fakt nebudeme potřebovat!!!!
Kluci díky , doufám, že to fakt nebudeme potřebovat!!!!
Tak máte samozřejmě všichni pravdu je to stop ventil paliva a při nárazu dojde k rozpojení elektriky k palivovému čerpadlu aby nedošlo k vytékání paliva a následnému požáru bývá to běžná věc u spousty aut Daewoo ji však na náš trh vůbec nedodávalo ale mají to všechny auta dotažený zvenku (asi na to mají nějaký bezpečnostní předpis a u nás to ještě neplatilo ) jinak to měla třeba i stará Siera po nehodě a následném pokusu nastartovat auto jen stačí zamáčknout tenhle spínač a auto zase pojede nedávno sem ho hledal na Fordu Ka a měl sem co dělat abych ho našel to Daewoo ho má nádherně přístupnej tak přeji všem aby ho nikdo nemusel znovu zapínat
Díky za konečné slovo, taky doufám, že to nikdo z nás nebude potřebovat, ale člověk je tvor zvídavý a chce to vědět