mam problém s výsovnou elektrickou anténou na Nubiře. Měl jsem to rozdělaný, vše jsem vyčistil, promazal a cca 2 měsíce šlapala nahoru a dolů bez problému. Ale ťed už zase zlobí a to tak, že chce vysouvat a nebo zasouvat, ale bohužel ty zoubky, které jsou na tom prutu od antény jsou tak moc "oježděné", že to nemá sílu...
Proto zvažuji, jestli koupit nový prut, který mají na autodilykrč za 450, a jen to vyměnit... A nebo si dát tu práci a koupit prutovou celou novou anténu na střechu... Jen co jsem tak koukal, tak dopředu jsem našel pouze bez zesilovače - stačí to, máte někdo nějaké zkušenosti? (dopředu by to bylo méně práce) a nebo potom tedy zadní a natáhnout kabely... Ty jsou se zesilovačem - zase někdo nejaké zkušenosti s konkrétní značkou, popř. produktem?
No a abych si udělal taky radost, tak si k tyhle "akci zvuk" chci koupit ještě rádio. Nic drahýho, kolem 2500,- stačí mi, že to bude mít USB, nějaký ten výkon a dá se tomu věřit... Narazil jsem na tohle: http://www.electroworld.cz/product/audi ... deh-2320ub. Co vy na to? Někdo lepší nápad v tyto cenové relaci?
Předem díky za pomoct