Při sešlápnutí spojky se ozve zavrzání
Moderátor: Blue Lanos
Při sešlápnutí spojky se ozve zavrzání
Ahoj, mám zase nový problém (zatím jen kosmetického rázu). Všiml jsem si už dříve, že když sešlápnu nebo pustím spojku, tak to dole od podvozku pěkně zavrže. Slyšet je to jenom když neběží motor, za jízdy to slyšet není.
Chci se tedy zeptat, jak tomu odpomoct? Bude stačit něco promazat? Způsobuje to hlavní nebo vystavovací spojkový válec anebo je to něco jiného? Děkuji jako obvykle za nápady a rady předem.
Chci se tedy zeptat, jak tomu odpomoct? Bude stačit něco promazat? Způsobuje to hlavní nebo vystavovací spojkový válec anebo je to něco jiného? Děkuji jako obvykle za nápady a rady předem.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Re: Při sešlápnutí spojky se ozve zavrzání
Promazat pedál.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Hmm... pocitově jsem myslel, že je to někde níž, ale tohle teda radši prověřím jako první...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
skús premazat všetky pohyblivé časti na Lege a máš pokoj a vieš kolko ich má a niektorí ludia si nedokážu premazat ani plynový pedal a potom ich sneho bolí noha a lebo sa im tažko zatvárajú dvere no kto maže ten jede
mne to poriadne zavrzga, zevraj nejake lanko spojkove treba vymenit ./
Langos 1.5, 63kW, 5-door HB, SuperRed Color
To Ti kto povedal tam lanko neni tam máš akurát kapalinu je to spojka hydraolickáHellboy píše:mne to poriadne zavrzga, zevraj nejake lanko spojkove treba vymenit ./
HusarJan: tiez sa mi to nezdalo, no do servisu nestiham ist a automotoexpert zrovna nie som
Langos 1.5, 63kW, 5-door HB, SuperRed Color
Pleteš se, kdo maže stojí. Jede až namažeHusarJan píše:skús premazat všetky pohyblivé časti na Lege a máš pokoj a vieš kolko ich má a niektorí ludia si nedokážu premazat ani plynový pedal a potom ich sneho bolí noha a lebo sa im tažko zatvárajú dvere no kto maže ten jede
stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza
Mne na espere nepomohlo ani premazat cap spojkoveho pedalu ani spravit mu medene puzdro (bronzove som nemal). Stale to pisti pri sliapnuti na spojku. Uz pomoze asi len to bronzve puzdro alebo valive lozisko .
Asi máš pravduPeterek píše:Pleteš se, kdo maže stojí. Jede až namažeHusarJan píše:skús premazat všetky pohyblivé časti na Lege a máš pokoj a vieš kolko ich má a niektorí ludia si nedokážu premazat ani plynový pedal a potom ich sneho bolí noha a lebo sa im tažko zatvárajú dvere no kto maže ten jede
no to bude potom tým ložiskom tam sa dáva samomazné celé je zakrytéppp píše:Mne na espere nepomohlo ani premazat cap spojkoveho pedalu ani spravit mu medene puzdro (bronzove som nemal). Stale to pisti pri sliapnuti na spojku. Uz pomoze asi len to bronzve puzdro alebo valive lozisko .