Mam jeden problem

Vdaka.
matto
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Je to na 99% tesnenie pod hlavou. V tom lepsom pripade... Ja som mal aj tesnenie,aj prasknutu hlavu. Ale to s tym urcite suviselo. Takze nejazdit na tom a radsej dat v servise ihned vymenit tesnenie ako davat potom zvarat hlavu a cakat na to 2 tyzdne ako ja...Radmont píše:presne toto som mal aj ja. Mizne voda (liter za tyzden), auto pri starte sa trasie a huci (ide na 3 vlace) a zrazu to zmizne a potom sa to znova objavi. Pod autom voda nebola. Cena za opravu bola 4000 Sk - robota + material.
Za 10 papierov ti to spravim aj ja pred barakom. Inac zo suciastok potrebujes len to tesnenie a o kolko uz len moze byt drahsie alebo lacnejsie a olej kupis na kazdej pumpe.matto píše:Dakujem za prispevky a nazory. V piatok s tym idem do servisu, tak som zvedavy aka bude diagnoza.
Radmont: v Ziline mate nejake lacne servisy. Ja si radsej pripravym aspon 10 papierov
nechal som si to opravit u jedneho opravara co k nemu chodim pravidelne a spravil mi dobru cenu. urcite by som to nedal do byvaleho daewoo servisu kde by mi nauctovali trochu ine palkymatto píše:Dakujem za prispevky a nazory. V piatok s tym idem do servisu, tak som zvedavy aka bude diagnoza.
Radmont: v Ziline mate nejake lacne servisy. Ja si radsej pripravym aspon 10 papierov
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |