Moderátor: Blue Lanos
Petko a čo nosíš zakladací klin zo sebov-peha- píše:Je to prd platné tedy ta ručná a jej sila lebo Já dávam kotúč 2x do roka dole vždy pri výmene kolies ( v tedy robím komplet údržbu a hlavne piestiky) a tak mi sundať ide perfektne a vždy to tam dostavím a ono to asi mesiac brzdí docela OK lenže potom sa začíná ozívať ten škrípot pri rozjazdu a po chvýli to už nebrdí ani na 50% a ako vravím prestal som sa s tím baviť je to proste systém made in FORD a ten stojí za prdlačku ale inak je Kráska v 100% poriadku čiže ma rúčka netrápí
Tak mna caka vymena stitov rucnej brzdy. Som zvedavy kolko sprostych slov padne u mna.Hanzy píše: ...to bylo sprostych slov nez jsem sundal kotouc tak asi 150 sprostych slov a pak dalsich asi uz ale jen 100 nez jsem dostal naboj ven nejdriv vypad cely s napravy i s plechem a rucni brzdou a pak ho vymlatit ven z brzdy ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |